Vabavõitlustäht koges sotsiaalmeedias jõhkrat mõnitamist: keegi ei ole seda ära teeninud

Elu24
Copy
Austraalia vabavõitlusstaar Megan Anderson.
Austraalia vabavõitlusstaar Megan Anderson. Foto: SIMON HASTEGRD/imago/Bildbyran/Scanpix

Vabavõitlustäht Megan Anderson rääkis, et sai sotsiaalmeedias päris jõhkrat tagasisidet. Anderson jagas nädal tagasi postitust, kus üks meeskodanik tema välimust mõnitab.

«Megan Anderson on hobuse nägu. Olen tavaline mees ja temaga ma ei seksiks. Ma ei suuda uskuda, et Casey teeks seda, mis sellest, kui see oleks ka tema viimane võimalus. Ta ei talu lööke ega nalja,» kirjutati kontol.

Tõenäoliselt ol tegemist võltskontoga, sest peagi pärast Andersoni poolt sõnumi avalikustamist, postitus kustutati.

31-aastane Austraalia UFC-staar sõnas, et saab selliseid sõnumeid pidevalt. «Olge paremad, kui see. See on pehme versioon sellest, mida pean iga päev kuulma. Keegi, mitte keegi ei vääri seda, et temaga niimoodi räägitaks.»

«See on meeldetuletus sellest, et võiksid olla parem inimene...»

Andersoni avameelsus ei tulnud asjale kasuks, vaid meelitas ligi veelgi rohkem ilgeid kommentaare. Üks osa kommenteerijatest imestas, et miks vabavõitleja üldse kulutab oma aega negatiivsetele asjadele. Teise meelest julmade kommentaaride avalikustamine tähendab vaid seda, et need lähevadki sportlasele hinge.

Kolmas kritiseeris naise alsupesuväel tehtud fotosid. «Kaksikmoraal ja ringis kiiresti lõppevad kohtumised on põhjused, miks sind vihatakse,» kirjutas neljas.

Kuid Anderson ei jäänud ka selle peale vait.

«Küsimus pole selles, naine võib postitada mida soovib ja ennast riide panna nii, nagu heaks arvab. See ei anna meestele õigust rääkida neist halvasti või seksuaalselt ahistada,» kirjutas ta The Suni teatel.

Andersonil on olnud probleeme vaimse tervisega. Vabavõitleja kuulus ka armee ridadesse, kuid vaimsete häirete tõttu saadeti ta koju. Anderson on üritanud ka ennast ära tappa.

«Hea olemine ei maksa midagi,» on ta varem sotsiaalmeedias kirjutanud.

UFC-sarjas on vabavõitlustäht võistelnud 11 korda. Austaallanna on võitnud neist kuus kohtumist. Viimati kaotas ta märtsis Amanda Nunesile.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles