Punkikoonist Sid Viciousest ja tema tüdruksõbra mõrvast tehakse veel üks film

Eger Ninn
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ansambel Sex Pistols aastal 1977.
Ansambel Sex Pistols aastal 1977. Foto: AP / Scanpix

Briti elulookirjutajalt ja režissöörilt Alan Parkerilt paluti, et ta teeks lõpliku filmi Sex Pistolsi bassimängijast Sid Viciousest.

Ipso Facto filmistuudio pöördus 42-aastase mehe poole, kes on Viciousest kirjutanud kolm raamatut, et too teeks kuulsast punkikoonist dokumentaaldraama «Who Killed Nancy?», vahendab digitalspy.

Vicious, õige nimega John Simon Ritchie, suri 1979. aastal heroiini üledoosi. Mees ootas endise tüdruksõbra Nancy Spungeni surnuks pussitamise kohtuistungit.

Parker oli Ritchie ema Anne Beverley sõber. Naine avastas oma poja New Yorgi hotellitoast surnuna. «Mul on 1986. aasta biograafilise dokumentaali «Sid And Nancy» suhtes väga kindel arvamus, mistõttu tahtsin teha ka lõpliku filmi. See on 100 minutit fakte ja siis kõige lõpus me pöörame otsa ümber ning laseme vaatajatel olla kohtuniku rollis,» rääkis Alan Parker.

Dokumentaali hakatakse filmima veel selle aasta lõpus.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles