SÕDURITEST RIIGIMEESTENI ⟩ Tartu strippar paljastab, mida Eesti mehed klubis teevad!

Elu24
Copy
Tartu striptiisitar ExcoticLiis harib TikTokis eestlasi.
Tartu striptiisitar ExcoticLiis harib TikTokis eestlasi. Foto: Erakogu

Tartu stripiklubis tantsiv Liis alustas hiljuti TikToki kontoga, millega loodab ümber lükata eelarvamusi, mis eestlastel sekstöö kohta on. Neiu sõnul ei julgeta sellest teemast Eestis kõva häälega rääkida, kuna kõik tunnevad kõiki.

Strippar ja jumestaja, kes tegutseb TikTokis nime all ExcoticLiis, on võtnud südameasjaks eestlasi sekstöö teemal harida. Tema sõnul töötab Eesti klubides väga palju välismaalasi, kuna eestlased ei julge sellist tööd veel teha ning veel vähem sellest avalikult rääkida. «Eesti on nii väike riik ja kindlasti keegi tunneb ära,» rääkis Liis viis päeva tagasi postitatud tiktokis.

Neiu kummutas ka arusaama, et stripilavale satuvad vaid need, kel korralikku haridust või tööd pole. «Meil on seal õpetajaid, kõrgharidusega naisi, mitte keegi pole põhikoolist tulnud,» rääkis Liis, kelle sõnul sobib töö suurepäraselt ka tudengitele, kuna graafiku saab ise valida. «Põhimõtteliselt võid kuus korra käies arved ära maksta ja saad õppimisele keskenduda,» kommenteeris ta lisaks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles