PILDID ⟩ Oravapoisi üllatavalt suur «varustus» naerutab netirahvast: pähklid?

Elu24
Copy
Orav. Pilt on illustreeriv.
Orav. Pilt on illustreeriv. Foto: Geert Weggen / Caters News Agency/Geert Weggen / Caters News Agency/Scanpix

Facebookis kogus tuhandeid laike ja vaatamisi foto oravast, kellel oli ette näidata midagi sellist, mida ehk iga päev pargis jalutades ei näe. 

Ameerikast, Missourist, pärit Sarah Lenzenhuber jagas humoorikaid fotosid Facebookis. Naine pidi vaatama lausa kaks korda, et veenduda, kas ta nägi ikka õigesti! Aias oma asju ajanud oravapoisil oli üllatavalt suur varustus ja naine ei saanud seda ühismeedias jagamata jätta. Fotol seisab orav puu kõrval ja poseerib naisele uhkelt. 

«Ta kerad on suuremad kui ta pea!» märgiti kommentaariumis. «Need on suuremad kui mu partneril!» naeris teine. «Teda ei ole mitte ainult varustusega õnnistatud, vaid tal on ka treenitud kõhulihased,» jagas Daily Mail inimeste kommentaare.  

Piltidelt tundub, justkui oraval oleks ka treenitud kõhulihased. «Ma nägin teda koeraga jalutades, pidin vaatama kaks korda ja siis sain korraliku kõhutäie naeru,» kirjutas Sarah Facebookis. «Ma ei olnud kindel, kas peaksin selle kuhugi postitama, kuid siis sai minu kooliaegne huumorimeel minust võitu,» tõdes ta. 

Vaata Twitteri postitust allpool!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles