VIDEO ⟩ «Duubli» juhtimisest keeldunud Uudo Sepp avaldas klipi, mis kunagi eetrisse ei jõudnud

Elu24
Copy
«Duublit» juhtima pidanud Uudo Sepa ja Triin Lellepi ooperipala ei jõudnud kunagi eetrisse.
«Duublit» juhtima pidanud Uudo Sepa ja Triin Lellepi ooperipala ei jõudnud kunagi eetrisse. Foto: Kaader YouTube'i videost

Muusik Uudo Sepp teeb kursaõe Kendra Katrina Könneliga taskuhäälingut nimega «Haige tiks». Värskes osas kutsuti külla ooperilaulja Triin Lellep, kellega meenutati «Duubli» ettevalmistust. Uudo võttis taas sõna ka telesaatest lahkumise teemal.

Kuigi Triin Lellepi ja Uudo Sepa juhitud saade teleekraanidele ei jõudnud, jagati väikest vaheklippi, mis filmiti enne Uudo otsust saates mitte osaleda. Videoklipis pani ooperilaulmise oskused proovile Uudo, kes polegi veel selles muusikavaldkonnas kätt proovinud.

«Vau, sa suutsid tõesti üllatada praegu!» tõdes Kendra Katrina Könnel. «Selles suhtes me nägime tohutult vaeva,» rääkis Uudo. «Me tegime iga päev laulutunde,» lisas Triin. Triinu ja Uudo koostöös valmis lausa viis laulu, kõik eri stiilis. Ooper, popp, estraad ja sült olid vaid mõned muusikastiilid, mis järele prooviti. «Kahju, et seda ei saanud otse-eetrisse lasta,» tõdes Uudo.

«Tegelikult mingis mõttes ma väga tahtsin seda saadet teha, ma väga lootsin, et saaks ikkagi selle töö, mis me oleme sinna sisse pannud, et näidata ka rahvale, mis me valmistasime,» rääkis muusik. Uudo tõdeb, et kohkus väga, kui nägi Ada-Marie Nelkest ja Seidi Voogrest tehtud komöödiat. Loe rohkem siit: Ada ja Seidi paroodias pettunud Uudo loobus «Duubli» juhtimisest: minu jaoks oli see vastik.

«Mingis mõttes ma tunnen, et see oli õige otsus minu poolt ja ma tunnen, et tulevikus tuleb paremaid võimalusi,» lõpetas Uudo.

Uudo ja Triinu ooperietteastet saab kuulata allpool alates 1:18 minutist!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles