Helena Klaar võttis ühendust vihakontode loojaga: kas sa tahad mulle oma murest rääkida?

Elu24
Copy
Helena Klaar «Rannamaja» teises hooajas.
Helena Klaar «Rannamaja» teises hooajas. Foto: TV3

Helena Klaari sõnul on oluline, et räägitaks rohkem sellest, kui palju viha meie ühiskonnas on. «Rannamajas» tuntuks saanud naine rääkis Instagramis oma kokkupuutest vihakontodega ja sellest, kuidas ta üritab olukordi positiivselt lahendada.

«Mul oli siin väike intsident, väike kokkupuude ühe mu jälgijaga, kes tegi mulle vihakonto,» alustab Helena Klaar mõtisklust Instagramis. Tõsielustaari sõnul oli tal üle pika aja aega ja tahtmist selle teemaga tegeleda. «Ma kirjutasin talle, mis värk on? Miks sa teed seda? Kas sa tahad oma murest mulle rääkida?» ütles ta. Naise sõnul ei jõudnud see asi aga paraku kuhugi. «Kui ta hakkas mu fännikontodele kirjutama, mu tupsununnusid kiusama, nende tehtud piltide all kommenteerima, vastasin oma nunnudele: «Report'ige seda kontot (esitage kaebus – toim), sest see ei ole normaalne, mis ta teeb.»»

Üks Helena fänn teadis, kes võiks vihakonto taga olla ning olevat selle inimesega rääkinud. «Sellele järgnesid viis minutit hiljem vabandused ning ta rääkis mulle ära, mis ta elus toimub,» kirjeldas Helena suhtlust vihakonto omanikuga.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles