OTSE FLORIDAST ⟩ Grete Griffin jagas bikiiniklõpsu uue kodu basseini äärest

Elu24
Copy
Grete Griffin. Kuvatõmmis videost.
Grete Griffin. Kuvatõmmis videost. Foto: Kanal 2/Õhtu!

Seitsmevõistleja Grete Griffin naudib kallima Robert Griffiniga päikselist elu Orlandos Floridas. Vaid mõni aeg tagasi valmis paaril kaunis kodu, mille juurde kuulub ka mõnus bassein, kus saab soojakraadidega sulistada. 

Grete Griffin jagas just selle sama basseini äärest suvist bikiinipilti, millel ta näeb imekaunis välja. Naisel on seljas mustad bikiinid, mis sobivad Grete jumega suurepäraselt. Eesti naised on ikka ilusad! 

Kommentaariumis on Grete jälgijad naise fotost vaimustuses ning valavad ta üle positiivsusest pakatavate kommentaaridega. «Armastan neid ujukaid! Näed imeline välja!» märgib üks. «Nii kaunis!!!» kirjutavad teised. Põhiline emotikon kommentaarides on tuleleek, millega vihjatakse, et Grete näeb ikka kuum välja. 

«Ilmselgelt lemmikkoht on õues basseini ääres! Praegu on juba ilm siin nii soe, et täna lubab juba 30 kraadi juurde,» rääkis seitsmevõistleja «Õhtu!» telesaates. 

Postituse kirjelduses viitab Grete igati kehapositiivsele raadiohitile, Megan Thee Stallioni loole Body, mis sobib pildiga hästi kokku.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles