KLÕPSUD Soome ralliässa Jari-Matti Latvala ekskihlatu on kuuendat kuud rase

Elu24
Copy

Soome sotsiaalmeediastaar Maisa Torppa (29), kes oli paar aastat tagasi kihlatud ralliässa Jari-Matti Latvalaga, teatas jaanuaris lapseootusest. Hiljuti näitas kuuendat kuud rase Torppa oma imearmast beebikõhtu, seda kõike pärast põgusat suhtedraamat.

Soome televisioonis tuntuks saanud ja eduka sotsiaalmeediakarjääriga jätkanud Maisa Torppa on enim tuntud ralliässa Jari-Matti Latvala (35) ekskihlatuna. Naine saabus Latvala ellu 2016. aasta kevadel. Nad hakkasid käima ning kolisid juba sama aasta augustis ühe katuse alla.

Aasta hiljem paar kihlus, kuid abiellumiseni Latvala ja Torppa ei jõududki. 2019. aasta oktoobris plahvatas uudispomm, et Latvala kihlatu Torppa on elanud kevadest saati kaksikelu ning kurameerinud tuntud IT-juhiga. Kuigi kihlus katkestati, eitas Torppa petmiskõlakaid ning väitis, et suhte purunemises oli süüdi hoopis meedia.

Kui Torppa toonane jutt vastab tõele, on ta järelikult õige kiire naine. Vähem kui neli kuud hiljem sõudis sotsiaalmeediastaar uue mehe Mikkoga Helsingi kirikus abieluranda. Pulmapidu toimus samal päeval, 14. veebruaril ühes prestiižikas hotellis.

Vähem kui aasta hiljem avaldas Torppa Instagramis, et on lapseootel. Torppa varjab avalikkuse eest abikaasa nägu, kuid on viimastel kuudel sotsiaalmeedias meelsasti  oma kasvavat kõhtu näidanud.

Nii Torppal kui ka tema abikaasal on üks laps varasemast suhtest. Sotsiaalmeediastaaril on esimesest abielust kaheksa-aastane poeg, vahendab en24news.com. Naise abikaasal on eelmisest suhtest viieaastane tütar. 

Lapseootuse ajal on aga Torppa sattunud korra ka suhtedraamasse. Nimelt andsid nii Torppa kui ka tema abikaasa 23. veebruaril sisse lahutuse, vahendab seiska.fi. Lahutuse jõustumise korral oleks Torppa teine abielu kestnud vaid aasta.

«Ühel päeval tundsin nii sügavat ahastust, et lasin Mikkol lahutuspaberid ära täita ja need minuga kohtusse viia,» avaldas Torppa sotsiaalmeedias. Paar sai oma veast ikkagi aru ning mõni tund hiljem võtsid nad lahutuspaberid tagasi.

Tundub, et abielupaaril on nüüd kõik ikkagi hästi ja lapseootel Torppa lausa särab. Hiljuti postitas ta Instagrami pildi, kus seisab pesuväel peegli ees. Ta küsis jälgijatelt, kas kõhu järgi on aru saada, kas ta ootab poissi või tüdrukut.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles