Üheksakordse maailmameistri tulevane abikaasa: alustasin «boksitüdrukuna»

Elu24
Copy
Francesca Sofia Novello, motolegendi Valentino Rossi tulevane abikaasa.
Francesca Sofia Novello, motolegendi Valentino Rossi tulevane abikaasa. Foto: Mimmo Carriero / IPA/PA Images/Scanpix

Valentino Rossi on mootorispordi superstaar. 42-aastane itaallane on mootorrataste ringrajasõidu üheksakordne maailmameister. Seitse tiitlit neist on ta võitnud MotoGP kuninglikus klassis. 

Ka motomehe abikaasa on kuulus. Itaallanna Francesca Sofia Novello on tippmodell ja tal on Instagramis üle 350 000 jälgija.

27-aastane Novello andis hiljuti Vanity Fair'ile intervjuu, kus avas karjääri ning eraelu telgitaguseid.

MotoGP-maastik oli Novellole tuttav juba enne, kui ta kohtas Rossit. Ta töötas nimelt nn boksitüdrukuna, keda suurtes autosarjades pole juba aastaid nähtud. Enam ei ole nii, et kaunitarid pelgalt poseerivad tähtsate võidusõitjatega, vihmavarjud käes.

«Mõistan, et see võiks olla solvav, kuid minu arust oli see töö nagu iga teinegi. See on tegelikult hea tööots, kui oled oma karjääri alguses,» sõnas Novello ajakirjale antud usutluses.

Novello möönis, et tööl tuli ette ka ebameeldivaid juhtumeid. Boksitüdrukuna alustas ta ju kõigest 19-aastasena. «See on kurnav töökoht, iga möödaminev mees vahib su tagumikku ning kaamera ees poseerides võib mees rahulikult kämblaga su kannika kinni katta.»

«Mootorisport on macho'de ala. Mulle on võrdsus tähtis, kuid sel ajal olid asjad lihtsalt nii,» rääkis Novello.

Intervjuus rõhutas ta, et on nüüdseks suutnud luua oma karjääri ning talle käib isegi närvidele, kui teda ainult Valentini Rossi abikaasaks kutsutakse.

«Oleksin kõike teinud samamoodi, valinud sama karjääri, isegi kui poleks Valentinot kohanud. Tõsi, tema kuulsus kiirendas minu edusamme, kuid olen oma tööga siiski ise hakkama saanud.»

Novello ja Rossi on peagi abiellumas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles