VIDEO ⟩ Ameerika räppari lillelise kleidi taga peitub austusavaldus Kurt Cobainile

Elu24
Copy
Kid Cudi 2020.
Kid Cudi 2020. Foto: Tony Michaels/ROT/Capital Pictures/TM/ROT/Capital Pictures/Scanpix

Tuntud Ameerika räppar Kid Cudi (37) tegi SNLi õhtuses telesaates kaks etteastet. Ühes neist kandis ta lillelist kleiti, eirates kõiksugu ühiskondlikke norme ja teenides sellega internetirahva heakskiidu. Mida paljud ei teadnud, oli see, et mehe kleidi taga peitus ka austusavaldus tuntud muusikule. 

Kid Cudi tõestas rõivavalikuga, et sugu ei määra seda, mis riideid sa endale selga tõmmata võid. Mees esitas loo «Sad people» (toim - kurvad inimesed), seljas kohev lilleline kleit ja kaelas pealuudest ning lilledest kaelakee. Julge valik! 

Kuula ja vaata videot!

Fännid spekuleerivad, et räppar avaldas selle kleidiga au varalahkunud Nirvana solistile Kurt Cobainile, kel omal ajal taolist kleiti seljas märgati. «Kurt Cobain oli armas hing. Ajal, mil oli populaarne häbistada asju, mis läksid vastuollu ühiskonna arusaamaga normaalsusest, võttis Kurt need omaks ja pooldas neid. Kid Cudi tegi kummarduse, tehes sama asja. Seda on tore näha,» kirjutatakse Twitteris.

«Kurt Cobaini surmast on möödas 27 aastat. Eelmisest nädalast on see kauem, kui ta elas. Respekt Kid Cudile oma platvormi kasutamise eest ja NBC SNLile austusavalduse võimaluse eest,» tänati räpparit ja telekanalit, kus mees üles astus. Oma teise etteaste ajal kandis räppar samblarohelist kampsunit, mida armastas kanda ka 1994. aastal lahkunud Kurt Cobain. 

«Kid Cudil on SNLis seljas lilleline kleit ja ta kannab selle imeliselt välja,» säutsutakse Twitteris. 

Meenutame Kurt Cobaini ja Nirvana hittlugu «Smells Like Teen Spirit»!

 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles