PERFEKTNE ⟩ Helen Adamson avaldas, miks Sansibar on lausa imeline reisisihtkoht

Elu24
Copy
Helen Adamson.
Helen Adamson. Foto: Instagram

Eesti laulja Helen Adamson naudib juba mõnda aega paradiisimõnusid Sansibaris. Otsus sinna reisida ei olnud sugugi läbi mõtlemata, vaid kaunil kohal on varuks mitu eelist, miks just seal puhkus veeta.  

«Oma puhkuselt ootasin ma päikest, imeilusat randa, võimalust otse hotellist ookeani joosta ja mis peamine, ma tahtsin lihtsalt olla. Miks ma valisin sihtkohaks just Sansibari?» alustab Helen Adamson oma Instagrami postitust. Seejärel toob ta üksikasjalikult välja pea kõik põhjused, miks Sansibar on täiuslik puhkekoht. 

Reisihuvilisest Helen tõdeb, et Sansibaril on aasta läbi soe kliima. Kui kõrvale jätta aprillist maini vältav vihmaperiood, on paradiisisaarel keskmiselt 28 kraadi sooja. Suure boonusena toob Adamson esile imekaunid rannad, kus liiv on valge ja vesi kristallselge. 

Laulja tõdeb, et Sansibaril elamine ei hakka ka rahakotile, kuna elu on seal kordades odavam, kui teistes sama kaunites kuurortides. Kulutad ehk sama palju, aga saad tunduvalt rohkem! Ka sealne majutus rannaäärsetes villades pidavat olema väga soodne. 

Sansibar on Adamsoni sõnul suurepärane koht, kus ka kodukontoris töötada, sest ajavöönd on sama, mis Eestis. Ei mingit ajavahet! Muret ei pea tundma ka keeleoskuse pärast, sest asjad saab hästi aetud inglise keeles. Lisaks kõigele on riiki saabumine lihtne ja ka turvaline, juhuks kui peaks olema soov üksi reisida. Mida veel üks reisija hing soovida võib? 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles