JULGUSTÜKK ⟩ Tundmatud härrad pakkusid Merylin Naule küüti: sa ei karda meiega auto peale tulla?

Elu24
Copy
Merylin Nau.
Merylin Nau. Foto: TV3/Pressimaterjal

Merylin Nau naudib elu päikselises Floridas. Tema ajagraafik paistab kaugel Ameerikas olevat tihe, sest punktist A punkti B jõudmiseks istus naine sootuks võõraste meeste autosse. 

Merylin Nau kirjutas Instagrami loos, et jäi oma toimetustega pisut ajahätta ja pidi kiirelt tegutsema. «Täna olin kaubanduskeskuses ja mul on aega 20 minutit, et sealt jõuda edasi küüntesse,» kirjutas ta. Merylin lisas, et ta Uberi taksorakendus jamas ja tal ei õnnestunud saada ühtegi autot, et kiiremas korras küünetehniku juurde jõuda. 

Merylinil läks aga õnneks. «Siis ma küsisin keskuses suvalistelt ettejuhtuvatelt tüüpidelt, kas saate mind ära viia ja et ma pean kindlalt õigel ajal salongis olema,» rääkis ta. Kas mehi võlus kauni Eesti neiu välimus, ei tea, kuid abikäsi talle ulatati. «Nii need noored poisid mind auto peale võtsidki,» kirjutas tõsielustaar naerusuiselt. 

«Nad veel küsisid: «Kuidas sa ei karda meiega auto peale tulla ja nii usaldad?»» Nau tõdes, et sisetunne ütles, et kõik on korras ja mehed on normaalsed. «Eks nad ise ka mõtlesid niikuinii, et ma mingi pöörane,» tõdes Merylin. Kõik läks aga õnneks – mehed said Eesti kaunitariga juttu puhuda ja Nau jõudis õigel ajal salongi. Lõpp hea, kõik hea, kuid tasub olla ettevaatlik! 

Nau jäädvustas ka väikse video rõõmsameelsetest poistest! 

Merylin Nau «taksojuhid». Kuvatõmmis.
Merylin Nau «taksojuhid». Kuvatõmmis. Foto: Instagram/Merylin Nau
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles