VIIMANE HEATEGU ⟩ Aasta alguses surnud Tallinna vanahärra pärandas kogu oma maise vara vähiravifondile

Heidi Ruul
, Reporter-toimetaja
Copy
Foto on illustratiivne.
Foto on illustratiivne. Foto: Shutterstock

«Eile lisandus vähiravifondi ühe korraga 42 649 eurot ja 31 senti. See oli jaanuari alguses oma 88. eluaastal meie hulgast lahkunud vanahärra Olgredi viimane soov ja heategu,» teatab vähiravifond «Kingitud Elu» sotsiaalmeedias.

«Me ei ole kohtunud Olgrediga, aga teame, et ta elas pika elu, mille viimased aastad ei pakkunud talle kuigi palju rõõmu. Tervis oli kehva, meeleolu üksildane. Mustamäel elanud kunagine spordimees ei tahtnud isegi õues käia. Üks armas inimene samast majast varustas teda eluks vajalikuga,» kirjutatakse postituses.

«Mõned aastad tagasi mattis Olgred kõige lähedasema inimese - oma abikaasa. Selle kaotusega oli tal raske leppida. Järeltulijaid neil ei olnud. Viimased ajad veetis Olgred Iru hooldekodus, kus tema eluküünal jaanuari lõpus kustus.»

Enne surma käis mees notaris. «Ta oli müünud oma kodu ja tegi testamendi, millega pärandas kogu vara Vähiravifondile «Kingitud Elu».»

See oli teine pärandus, mille vähiravifond on saanud. Mõned aastad tagasi jättis üks vähiga võidelnud mees fondile annakuna 4000 eurot. Olgred jättis kümme korda rohkem.

«Ükskõik, mida Olgred tegi või tegemata jättis, tema elule pani ilusa punkti suur inspireerv heategu, millel on tõeline tähendus. Ta aitab meil kinkida lootust ja elupäevi mitmele inimesele. Puhka rahus, hea Olgred. Aitäh!»

VANAHÄRRA VIIMANE HEATEGU Eile lisandus vähiravifondi ühe korraga 42 649 eurot ja 31 senti. See oli jaanuari alguses oma...

Posted by Vähiravifond "Kingitud Elu" on Esmaspäev, 12. aprill 2021
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles