VÕIMALIK VAID VENEMAAL ⟩ Teetöölised märgistasid mudase tänava valgete äärejoontega

Dagmar Lamp
, Elu24 peatoimetaja asetäitja
Copy
Foto: Kuvatõmmis

Venemaal, Krasnodari krais asub Dinskaja asundus, mille elanikud said paraja üllatuse osaliseks. Nimelt avastasid nad, et teetöölised olid mingil põhjusel äärejoontega märgistanud... mudase tänava, kus asfaldist ei haisugi!

Kodratenko tänav oli üleöö saanud uhked valged äärejooned, kuid mis puudus, oli asfalt. Pigem võiks seda tänavajuppi iseloomustada sõnadega auk augus kinni.

Külaelanikud võtsid asja järjekordse bürokraatliku apsuna, lindistasid halenaljakat olukorda nutitelefonidega ning postitasid klipid internetti.

«See on tänav Dinskajas, mis viib haigla juurest eemale,» kirjeldas üks kohalik elanik. «Siin pole kunagi asfalti olnud. Vasakul on jõgi ja normaalne tee algab alles poe juurest.»

Absurdile leidus aga ka ratsionaalne põhjendus. Komsomolskaja Pravda võttis omavalitsusega ühendust ning sai teada, et asja taga on – mitte eriti üllatuslikult – teetööfirma.

«Me tegime firmaga kokkuleppe teemärgistuse osas,» selgitas Dinskaja külavanem Vitali Litvinov. «Reedel, 9. aprillil testisid nad oma masinat, enne kui sellega külatänavaid märgistama läksid. Ja elanikud pidasid ekslikult neid päris äärejoonteks.»

Kohalikud märgivad, et Kodratenko tänav asub äärelinnas. «Küll sinna ka asfalt tuleb,» ütles Litvinov. «Aga see konkreetne tänav pole praegu veel prioriteet.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles