PROOVI KA! ⟩ Tiktokker jagab FBI nippi jaatava vastuse saamiseks

Elu24
Copy
David Rooney.
David Rooney. Foto: Kuvatõmmis TikToki videost

Tiktokker kogub üha suuremat populaarsust videotega, kus avaldab endise FBI pantvangiläbirääkija Chriss Vossi nippe.

Tahad iga päev midagi uut õppida? Kui sa parasjagu raamatuid lugeda ei viitsi või ei taha, siis tee endale TikTok. Tuleb välja, et sealt on võimalik ammutada ikka igasugust huvitavat informatsiooni.

Hiljuti avastasime näiteks tehnika, millega FBI saab inimese peaaegu igasugusele küsimusele jaatavalt vastama. Kõik tänu mehele nimega David Rooney.

@david_rooney

FBI negotiator Chris Voss has some amazing tips ##smallbusiness ##melbourne ##australia ##businesstiktok ##fy ##foryou ##fyp

♬ Best Side - Silas Futura

«Kui panete inimese kolm korda enne küsimuse esitamist jah-sõna ütlema, siis on suurem tõenäosus, et ta ta vastab ka teie küsimusele «jah»,» õpetab Rooney TikTokis.

Näiteks kui sa soovid veenda kedagi endaga McDonaldsisse minema, siis proovi esmalt saada kolmele eelnevale küsimusele jaatav vastus. Küsida võid midagi taolist: kas sa oled näljane? Kas sulle meeldivad hamburgerid? Kas sa tahad süüa?

Kui ta vastas kolm korda järjest jaatavalt, siis on väga suur tõenäosus, et ta vastab ka küsimusele «kas sa tahad minna McDonaldsisse? jaatavalt. Vastasel juhul on vist suurem tõenäosus, et ta pakub välja mõne muu koha... ?

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles