SUUR TÜLI ⟩ Laskesuusatäht süüdistab eksmeest: ta tahtis ainult mu raha

Elu24
Copy
Gabriela Soukalova.
Gabriela Soukalova. Foto: SCANPIX

Endine laskesuusatamise supertäht Gabriela Soukalova on endise abikaasaga ägedas riius. Soukalova lahutas eksmehest, sulgpallurist Petr Koukalist eelmise aasta sügisel.

Abielulahutusprotsess on kulgenud kõike muud moodi, kui ladusalt. Tšehhi portaal Kafe.cz teatas märtsi lõpus, et Koukal oli abielu ajal Soukalova raha oma kontole kandnud ning muuhulgas ostnud ka kinnisvara.

Soukalova sõnul märkas ta seda alles pärast abielu lahutamist. Kafe.cz info kohaselt olid endise laskesuusatähe karjääri jooksul teenitud auhinnarahad ja muu teenistus otsakorral ning ta pidi raha laenama ka oma vanematelt.

Tšehhi meedias spekuleeritakse, et Koukal oli investeerinud Soukalova raha ning teeninud selle pealt korralikku kasumit.

Soukalova jurist Miroslav Antl kommenteeris juhtumit väljaandele Blesk. 

«Jääb selline mulje, nagu oleks Koukal jahtinud ainult Gabriela raha,» ütles Antl. 

Soukalova on edastanud kuriteoteate ning nõuab oma raha tagasi.

«Tuleb välja, et Petr Koukal kantis osa abikaasa varast endale, ilma et Soukaloval oleks sellest aimugi olnud. Sel on igal juhul kuriteo tunnusmärgid,» jätkas Antl.

Bleski artiklis öeldakse, et Koukalit võib süüdimõistmise korral oodata kuni 10-aastane vanglakaristus.

Juristi sõnul oli laskesuusatähe teenitud auhinnarahd märgatavalt suuremad, kui sulgpallurist abikaasal. 

Tšehhi laskesuusakuulsus Soukalova võitis olümpiamängudel kaks hõbemedalit. Auhinnakapis on tal ka kõiki värve medaleid maailmameistrivõistlustelt. 2016. aastal tuli tšehhitar maailmakarika üldvõitjaks. Oma viimasel hooajal 2017. aastal tuli ta kokkuvõttes teiseks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles