VIDEO ⟩ TikToki täht Justine Paradise süüdistab juutuuberist poksijat seksuaalaktile sundimises

Elu24
Copy
TikToki staar Justine Paradise (vasakul) süüdistab juutuuber Jake Pauli seksuaalses ahistamises.
TikToki staar Justine Paradise (vasakul) süüdistab juutuuber Jake Pauli seksuaalses ahistamises. Foto: Kuvatõmmis/Youtube/Elu24Kollaaž/Scanpix

TikToki staar Justine Paradise süüdistab juutuuberist poksijat Jake Pauli seksuaalses ahistamises. Eelmisel reedel avaldatud videos jutustab neiu pikalt ja laialt, kuidas Paul sundis teda oraalseksi tegema, kirjutas abcnews.com

20-minutilises videos selgitas Paradise, et juhtum leidis aset 2019. aastal ning varem ei teinud ta seda avalikuks, sest oli allkirjastanud mitteavalikustamise lepingu ning ei tahtnud lepingut rikkuda, samuti tundis ta end häbistatuna.

ESPNi teabe kohaselt ütles advokaadibüroo Solomon Ward Seidenwurm & Smith LLP advokaat Daniel E. Gardenswartz, et Paul eitab kategooriliselt juhtunut ning on valmis teda laimavate isikute vastu kohtusse minema. 

Pikas videos räägib näitsik, et kohtus Pauliga 2019. aasta suvel mitu korda Los Angelese häärberis Team 10 House, kus elavad ja töötavad mitmed Youtube`i kuulsused. 10. juulil 2019. suudles ta Pauliga ning tegi oma arust 24-aastasele poksitrennis käivale Paulile selgeks, et kaugemale ta minna ei soovi. Paul aga võttis ta käe ning asetas selle korduvalt oma suguelundite piirkonda. «Niisama pole mõtet suudelda,» oli Paul öelnud. Lõpuks sundis Paul neiul endale oraalseksi tegema.

«Ta ei küsinud minult nõusolekut ega midagi,» ütles Paradise videos. «Paul teadis, et ma ei taha talle seda teha.» Paradise ei maininud videos kordagi, et kavatseb juhtunu kohta kaebuse esitada.  

Paul vastas teisipäeval Twitteris, et Paradise`i jutt on sajaprotsendiliselt vale. «Ma pole selle isikuga olnud kunagi seksuaalses suhtes.»

«Süüdistused seksuaalses ahistamises pole midagi, mida mina või ükskõik kes, peaks kergelt võtma. Aga teeme kristallselgeks, tema süüdistused on 100% valed. Ma võitlen lõpuni, et tõestada oma süütust.»

24-aastane Paul on viimasel ajal tiirelnud meelelahutajana poksiringis. Eelmisel aastal lõi ta nokauti endise NBA korvpallitähe Nate Robinsoni. Suure suuga Paul on esitanud väljakutsed ka vabavõitlusstaaridele Conor McGregorile ja Nate Diazele.

Eeloleval laupäeval peaks Paul poksiringis kohtuma vabavõitlustähe Ben Askreniga. Matš toimub Atlantas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles