Ehituspoed ägavad kliendimasside all. Pettunud klient: ootasin oma kaupa terve päeva! (14)

Kristiina Reimand
, Reporter/toimetaja
Copy
Ehituspoodide välimüük
Ehituspoodide välimüük Foto: Sille Annuk

Täna pärastlõunal võttis Elu24 toimetusega ühendust klient, kes ootas enda sõnul Bauhausist kaupa terve päeva.

«Olin planeerinud tänaseks koridoriremondi ja mõtlesin, et tellin hommikul Bauhausist vajalikud värvid ja muud asjad ning hakkan siis töödega pihta,» kirjeldab klient plaani, mis ilmselt tänasel kaunil kevadpäeval paljude peast läbi käis. «Tuli välja, et ehituspoest asjade kätte saamine võtab aga tunde,» rääkis murelik klient, kelle sõnul oli küll ka poe kodulehel märgitud, et kaupade komplekteerimine võtab töötajatel aega neli tundi.

«See tähendab seda, et kui lõuna ajal asjad tellisin, siis sain need alles nüüd õhtul kätte.» Lisaks lookles tema sõnul Bauhausi ees järjekord, kuhu vooris inimesi aina juurde, kes oma kaupa ootasid. Taolise viivituse tõttu oli Elu24-ga ühendust võtnud naine ilmselgelt üpriski pahas tujus.

Pettunud klient käis oma kaubal järel Rocca al Mare Bauhausis, kus inimesed oma asju tüdinult ootasid ja poodi ei pääsenud. Ta saatis ka pildi illustreerimaks järjekorda Bauhausi ees:

Foto: Lugeja foto

Seejärel suundus naine Õismäe Maximasse. Seal oli tema sõnul toimumas justkui laulupidu. «Inimesed tunglesid poes nii külg külje kõrval, et polnud võimalik isegi normaalselt liikuda. Pood oli rahvast nii täis!» kirjeldas naine olukorda Õismäe Maximas. Ta leiab, et inimesi võiks lasta ehituspoodidesse samamoodi nagu toidukauplusesse maskiga. «Miks ehituspoe juures peab ootama tunde ja seisma õues? Oma olemuselt on need mõlemad ju poed ning ehituspoes on ruumi kõvasti rohkem kui toidupoe lettide vahel!»

Ehkki Bauhausi kommentaari pole Elu24-l olnud veel võimalik saada ning kodulehel ei olnud märke ehituspoe tarneaja viivitustest, siis tundub, et tegelikult ägavad kõik ehituspoed kliendimasside all.

Näiteks on Bauhofi kodulehel kirjas, et kahes poes on tehnilised probleemid, mistõttu tarneaeg pikeneb. «Seoses tehniliste probleemidega ei saa me kahjuks hetkel tagada lubatud kolme tunni tarnet Laagri ja Lasnamäe kaupluses. Täidame tellimused esimesel võimalusel. Vabandame!» Elu24 proovis ühendust saada ka Bauhofi esindajaga, kuid tundub, et murelikud kliendid on ehituspoe telefoniliinid hõivanud. Poe kodulehel on kirjas, et klienditoe number on hetkel suure koormuse all ning seetõttu polnud kahjuks telefonitsi võimalik ehituspoega ühendust saada. 

Kommentaarid (14)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles