«Mul oleks tõeliselt hea meel olnud, kui selle oleks võitnud keegi meist kaheksast finalistist, mitte aga Kaisa või Helen,» sõnab Buduaari pulmamängu finalist, kes võttis möödunud neljapäeval ilmunud artikli peale Elu24 toimetusega ühendust. «Suhtlesin ka teiste finalistidega, kuid kahjuks kõiki kätte ei saanud. Nemadki arvavad, et võistlus oli ebaaus.»

Neljapäeval avaldasime loo, milles Rakverest pärit Buduaari pulmamängu finalistid Jaan Margus ja Inga seadsid võistluse lõpptulemuse aususe küsimärgi alla. Jaani peamine etteheide oli see, et fitnessiga kuulsaks saanud Kaisa Abner ja viimase kallim Raigo esimesest voorust üldse edasi said. «Valiti välja finalistid. Reeglid olid paigas: viis tükki, kellel on paremad hääletustulemused, ja viis tükki valib välja komisjon – hea jutu järgi, mitte pildikvaliteedi, ilu või paljastuse taseme järgi, vaid jutt oli tähtis,» selgitas ta.  

Marguse sõnul oli paare, kes osalesid projektis väga ilusa tutvustusega. «Osadele sobis pulmade kuupäev, sest nad olid 7. juulil tutvunud või oli samal päeval laps sündinud… Kes oli seitse aastat koos elanud… Nende jaoks ideaalne kuupäev ju! Aga nemad edasi ei saanud,» kurvastab mees.

Kommentaarid
Copy