LÕBUS VIDEO ⟩ Gameboy Tetris viis veebipõhisele turismireisile Ida-Virumaal

Elu24
Copy
Gameboy Tetris. Kuvatõmmis videost.
Gameboy Tetris. Kuvatõmmis videost. Foto: Youtube/Estonian Funk Embassy

Räppar Gameboy Tetris külastas Ida-Virumaad ja võttis kaasa ka turismihuvilised. Väikse arvutigraafika ja 3D-modelleerimise abiga ei pidanud räppar isegi kodust lahkuma. 

Ringkäik algas talvespordi entusiastide poolt palavalt armastatud Kiviõli suusakeskuses. «Aktiivset nädalavahetust on mõistlik alustada just siin – Kiviõlis. Kõige paremad suusamäed ja kõige parem suusakeskus. Te võib-olla ei tea, aga ma olen väga kibe jalg suusatamises,» sõnas Gameboy Tetris, kodanikunimega Pavel Botšarov. 

Kuigi nüüdseks on suusamäed sulamas, oli Gameboy Tetrisel ette näidata üks vägev trikk, mis sündis tänu veebigraafikale. «Ärge seda kodus järele proovige teha, sest see ei lõppe hästi,» sõnas ta. «Kelly Sildaru, juhul kui sul uut treenerit on vaja, siis sa tead, kust mind leida,» lõpetas Gameboy Tetris suusamäe külastuse. 

Külastati ka üht Eesti salapäraseimat linna – Sillamäed. Tehti tutvust sealse linnarhitektuuriga ja jalutati promenaadil. «Tulge kõik Sillamäele, siin on kõik inimesed nagu omad sõbrad!» kuulutas Pavel. 

Muidugi ei jää ühe Ida-Virumaa turismireisi käigus külastamata ka Narvas asuv Kreenholmi manufaktuur, mis oli omal ajal Euroopa suurim tekstiilivabrik. Sisse astuti ka Narva-Jõesuus asuvasse Meresuu spaasse, et käia sealsetes mullivannides ja saunades. «Kas te teadsite, et mullivannid leiutati sada aastat tagasi Margus Mullivanni poolt? Mina ei teadnud ka, aga niimoodi ütles mulle üks väga tark mees saunas,» jutustas räppar. Läbi supsati ka Narvas asuvast Art Club Ro-Rost. 

«Nagu nägite, on Ida-Virumaal väga palju pakkuda!» lõpetas Gameboy Tetris ja kutsus ka ise seda külastama. 

Vaata meeleolukat videot allpool!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles