Neljapäevast kadunud Kareli kohta tuleb uusi vihjeid: noormeest olla nähtud hoopis Lõuna-Eestis

Kristiina Reimand
, Reporter/toimetaja
Copy
26-aastast Karelit nähti viimati neljapäeva hommikul Laagri Maksimarketi parklas.
26-aastast Karelit nähti viimati neljapäeva hommikul Laagri Maksimarketi parklas. Foto: SA Kadunud

Möödunud neljapäeval kadus jäljetult hommikul kella seitsme paiku oma Keilas asuvast kodust lahkunud 26-aastane Karel. Mitmed inimesed on Karelile sarnanevat noormeest näinud erinevates Eestimaa paikades.

Viimane kontakt Kareliga oligi neljapäeva varahommikul, kui ta saatis oma telefonist SMSi. Samal päeval kella 9.30 paiku hommikul viibis Karel Tallinnas Laagris Pärnu maanteel asuvate ostukeskuste juures.

Nüüd on SA Kadunud laienenud otsinguid kahte piirkonda Eestis. Nimelt on laekunud vihjeid, et pühapäeval nähti Karelile sarnanevat ja samas riietuses noormeest hääletamas Põlva- ja Võrumaal.

Teiseks on Karelile sarnanevat noormeest nähtud tema kadumispäeval Turba piirkonnas. Hetkel paneb Sihtasutus Kadunud Turba-Lehetu-Ellamaa-Riisipere ruumis üles Kareli otsimiskuulutusi.

Sihtasutus kirjutab oma Facebooki postutuses, et äärmiselt oluline on teha kindlaks Kareli umbkaudne asukoht, sest muidu kulutavad otsijaid juba väga piiratud ressursse asjatult. 

Politsei palub kõigil, kes on meest näinud või omavad infot tema võimaliku asukoha kohta, anda sellest teada hädaabinumbril 112 või võtta Karelil endal ühendust mõne oma lähedasega.

Karel on pikemat kasvu, sportliku kehaehitusega. Tal on lühikesed juuksed ja habe. Kodust lahkudes oli tal seljas tume jope ning jalas tumedad püksid, kaasas oli ka tume seljakott.

26-aastane kadunud Karel.
26-aastane kadunud Karel. Foto: Politsei- ja piirivalveamet

TÄIENDATUD 19.04.2021 kell 10.52 PALUME KÕIGI HEADE INIMESTE ABI! OTSINGUD ON LAIENENUD KAHTE PIIRKONDA EESTIS: Alates...

Posted by SA Kadunud on Laupäev, 17. aprill 2021
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles