GALERII ⟩ Kareli otsingud keskenduvad nüüd Turbale: rahvalt palutakse abi noormehe poeostude pakendite leidmisel

Kristiina Reimand
, Reporter/toimetaja
Copy

Ehkki eile levis spekulatsioone, et möödunud neljapäevast saati kadunud Karelit oli nähtud hoopiski Lõuna-Eestis, on need nüüdseks ümber lükatud ning Kareli otsingud jätkuvad politsei ja vabatahtlike koostöös Harjumaal Turba piirkonnas.

Eile õhtul sai selgeks, et Karel liikus neljapäeval kella 11 paiku Turba alevikus. Ehkki sel ajal oli noormehe telefon levis, ei vastanud ta ühelegi kõnele. Lisaks sellele, et Karel jäi Turbas videopildile, on ka tema mobiiltelefon ühenduses sideoperaatori mastidega kuni reede varahommikuni, mil ta telefon levist kaob.

Politsei palub kõigil, kes on meest näinud või omavad infot tema võimaliku asukoha kohta, anda sellest teada hädaabinumbril 112 või võtta Karelil endal ühendust mõne oma lähedasega.

Karel on pikemat kasvu, sportliku kehaehitusega. Tal on lühikesed juuksed ja habe. Kodust lahkudes oli tal seljas tume jope ning jalas tumedad püksid, kaasas oli ka tume seljakott.

26-aastane kadunud Karel.
26-aastane kadunud Karel. Foto: Politsei- ja piirivalveamet

Kadunud inimeste otsimisega tegelev SA Kadunud on kindlaks teinud Kareli poolt neljapäeva hommikul tehtud poeostud, nende hulgas viinerid, energiajook, müslibatoon, apelsinimahl ja nuga. SA Kadunud pole veel saanud mobiilsideoperaatoritelt andmeid, mis võimaldaks maastikuotsinguteks määrata sektorite järjekorra, küll aga kasutas sihtasutus eile maastikul eriväljaõppega koera, kes kahjuks Karelit ei leidnud. 

15.04.2021 Kareli poolt tehtud ostude pakendid, mille leidmisel Turba piirkonnas palume viivitamatult ühendust võtta SA Kadunud infotelefoniga 6616 776. Aitäh! Foto: Jaanus Mägi/OPEROG Saaremaa; Minna Heinsoo.

Posted by SA Kadunud on Esmaspäev, 19. aprill 2021

Täna jätkab politsei koos vabatahtlikega otsinguid Turbas ja Turba ümbruses, kuna on alust arvata, et kuskil selles piirkonnas võib Karel liikuda. Seda näitab ka viimati tehtud Kareli telefoni positsioneerimine. «Kahjuks on mehe telefon välja lülitatud ning seetõttu ka meie tegevused piiratud. Teeme kõik, et Karel leiaks tee tagasi lähedaste juurde ja oleme tänulikud iga info eest, mis võib meid sellele lähemale viia. Kindlasti kontrollime ka kõiki meile saabunud vihjeid. Aitäh kõigile, kes on juba politseiga ühendust võtnud!» sõnas Lääne-Harju piirkonnavanem Mart Meriküll.

SA Kadunud 24/7 telefon +372 6616 776.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles