NBA kossutäht astus valesse autosse ja sai hirmsa ketuka

Elu24
Copy
NBA klubi Houston Rocketsi korvpallur Sterling Brown.
NBA klubi Houston Rocketsi korvpallur Sterling Brown. Foto: Hannah Foslien/AFP/Scanpix

Maailma parima korvpalliliiga NBA klubi Houston Rocketsi mängija Sterling Brown sattus käesoleva nädala esmaspäeva varastel hommikutundidel sekeldustesse, mille tagajärjel sai mees hullult peksa.

Pühapäeval vastu esmaspäeva veetis 26-aastane Brown ühes Miami ööklubis sõpradega mõnusasti aega, teatas The Athletic. 

Kui seltskond otsustas klubist lahkuda, ronis Brown ööklubi ees olevasse autosse. Paraku oli seal hoopis teine seltskond. Pärast mõningat sõnasõda läksid kolm meest Brownile kallale ja klobisid korvpalluri korralikult läbi.

Rockets andis asjast avalikult teada pärast seda, kui vahejuhtum oli juba avalikkuse ette lekkinud. The Athelticu teabe põhjal on tegemist siiski millegi enama, kui pelgalt kerge togimisega.

Väljaande sõnul sai Brown näopiirkonda tõsiseid vigastusi. Üha allika teatel löödi Browni klaaspudeliga näkku ja pähe, mistõttu Brown sai sügavaid ja veriseid haavu. Lõpuks löödi teda nii tugevasti, et mees kaotas teadvuse ning ei mäleta juhtunust suurt midagi.

Mõned Browni meeskonnakaaslased nägid juhtumit pealt ning läksid kaklusele vahele. Pisut hiljem jõudsid kohale ka korravalvurid, kes kirjutasid raportisse, et nii Brown kui veel üks mees keeldusid politseiga koostööst. Brown tahtis vaid kiiresti haiglasse minna. Mees hospitaliseeriti hommikul kella seitsme paiku. 

The Athleticu andmetel tehti haiglas Brownile mitmeid õmblusi. Browni advokaatide sõnul on mängija siiani suurtes valudes ning tema nägu on moondunud.

«Kui ta ei oleks füüsiliselt nii heas konditsioonis, võib-olla ta polekski eluga pääsenud,» rääkis üks The Athelticu allikas hirmsast vahejuhtumist.

Houstoni Rocketsile ja NBA-le on Browni juhtum väga ebameeldiv. NBA on mängijatele sätestanud ranged koroonareeglid, mis muu hulgas keelavad baaride külastamise.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles