VIDEO ⟩ Kas sina teadsid, miks lennukisse sisenedes sind ülalt alla vaadatakse?

Elu24
Copy
Tiktokker selgitab, miks lennukile astudes reisijaid tervitatakse. Kuvatõmmised videost.
Tiktokker selgitab, miks lennukile astudes reisijaid tervitatakse. Kuvatõmmised videost. Foto: TikTok/Katkamalani

Tiktokker avaldas põhjuse, miks lennumeeskond vaatab lennukisse sisenejaid neid tervitades ülalt alla. Reisihuvilistele tuleb teadmine kindlasti kasuks ka tulevikus. 

«Kas sa oled lennukile kõndides mõelnud, miks stjuardessid sind uksel tervitavad» küsib tiktokker videos, «või miks nad mööda vahekäiku edasi-tagasi kõnnivad?» 

Kat Kamalani, kelle kasutajanimi TikTokis on @katkamalani, kasutab platvormi igati kasulikult. Naine jagab kõiksuguseid eeliseid ja tasuta võimalusi, mille ta on tänu lennunduskarjäärile saanud. Teda jälgib rakenduses üle 587 000 kasutaja. 

Salt Lake Cityst Utah osariigist pärit stjuardess jagas oma vaatajatega lõbusat fakti ja kogus miljoneid vaatamisi. Ta avaldas TikTokis, et lennukisse sisendes on oluline teha kindlaks, kes reisijatest saaks vajadusel aidata. Mööda lennuki vahekäiku kõnnivad töötajad selleks, et näha, kus istuvad heas füüsilises vormis ja hea tervise juures reisijad. 

Kamalani sõnul otsitakse nii inimesi, kellest oleks hädaolukorras kasu. Stjuardess selgitas, et silmas peetakse sageli reisijaid, näiteks sõjaväelaseid, piloote, tuletõrjujaid, politseiametnikke, arste või õdesid, kes saavad aidata meditsiinilises hädaolukorras või muude probleemide puhul. 

«Reisijate turvalisus on meile kõige olulisem. Me lihtsalt otsime asju, mis tunduvad valesti olevat,» rääkis Kat. Ta lisas, et silma hoitakse peal näiteks tundmatutel esemetel ja märkidel, mis võivad viidata inimkaubandusele. 

Mitu video kommenteerijat tõdesid, et neil polnud õrna aimugi, et asjad nõnda käivad. «Ma olen täiesti mõttetu inimene lennukil,» visati kommentaariumis nalja. Samuti uuriti, kuidas tuntakse ära arst või politseinik, kes parasjagu töövormi ei kanna. Mitmed arstid tõdesid kommentaariumis, et lennukile või laevale minnes teavitavad nad reisimeeskonda oma kohalolekust ja istekohast. 

@katkamalani

You would never guess the last part... #secretsrevealed #traveler #momsontiktok #flightcrew #travelhacks

♬ SUNNY DAY - Matteo Rossanese

 
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles