Kertu Jukkum kohtas saunas kummitust: ma pole elus niimoodi karjunud

Getter Trumsi
, Reporter-toimetaja
Copy
Kertu Jukkum ja sõbranna Liis.
Kertu Jukkum ja sõbranna Liis. Foto: Kuvatõmmis Youtube'i videost

Maailmarändur Kertu Jukkum on pidanud varsti juba kuu aega koos sõbranna Liisiga videoformaadis reisiblogi. Viimati külastasid eestlannad Hiiumaad, kus nad trehvasid saarel kokku nii eesti alpinisti Alar Sikuga kui ka kummitusega!

Kolm päeva tagasi Kertu ja Liisi ühisele Youtube'i kanalile «Aega võib minna, aga ilus tuleb olla» postitatud videoblogi kannab pealkirja «Kevadine Hiiumaa – kummitused ja päikesetõusu sulps». Videopostituse tutvustuses mainitakse kohe, et nad kohtasid oma reisil ka alpinist Alar Sikku. 

15-minutilise video alguses selgub, et naised läksid Hiiumaale lennukiga. «Ma pole mitte kunagi Hiiumaale lennukiga tulnud,» tunnistas Jukkum saarele jõudes. Enne Hiiumaale jõudmist oli aga reisihuvilistel pagasiga probleeme ning naised pidid kiiruga tagasi lennujaama jooksma.

Õnneks jõudsid mõlemad lennukile ja kohe varsti on naised juba matkarajal.

Kertu Jukkum (paremal) sõbranna Liisiga Hiiumaal matkamas.
Kertu Jukkum (paremal) sõbranna Liisiga Hiiumaal matkamas. Foto: Kuvatõmmis Youtube'i videost

Video kümnendal minutil räägivad eestlannad pärast õhtusööki hirmutava loo sellest, kuidas nad saunas kummitust kohtasid. 

«Me läksime sauna ja niipea kui me sauna jõudsime, koputas keegi uksele,» kirjeldab Jukkum ja koputab kõvasti seinale. Sõbranna Liis lisab, et nad hakkasid selle peale röökima: «Ükskõik mis loom või lind see oleks olnud, ta oleks kohe plehku pannud.»

Aga koputamine saunauksele jätkus. «Metsavahi teatel elab selles majas keegi veel,» teatab Jukkum selle peale. Väidetavalt elab majas keegi, keda ei näe, kuid kes endast aeg-ajalt märku annab.

«Ma pole elus niimoodi karjunud, sest see oli nii õudne. See, mis täna oli, see oli väga õudne,» lisab Jukkum. Naised olid juhtunu järel nii hirmunud, et tõmbasid aknale ruloo ette, et keegi sisse ei näeks. Lõpuks lükati isegi voodid kokku. Jukkum lisab lõpetuseks: «Me ei julgenud oma tuppa tulla (saunast – toim), Alar (Sikk) tuli meid saatma.»

Naiste Hiiumaa seikluste tervet videoblogi näed SIIN, teisi eestlannade seiklusi saad vaadata SIIT. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles