PILDID JA VIDEO Sesterite pere tilluke lemmik läks 20-eurosest tordist pöördesse!

, reporter/toimetaja
Copy
Sven Sesteri pere lemmik Kuki.
Sven Sesteri pere lemmik Kuki. Foto: Erakogu

Riigikogu Isamaa fraktsiooni liikme Sven Sesteri peres on kaks pomeraniani tõugu koera - Cookies and Candys ja Moon in the Mind ehk lihtsamalt öeldes Kuki ja Moon. Viimasest kaheksa kuud vanem Kuki sai 25. aprillil kahe aastaseks ja teenis välja piraka sünnipäevakingi.

Sünnipäevaks sai Kuki endale imeilusa ja suure tordi, mida väike karvapall kohe maiustama tõttas. «Ta jagas seda sõbralikult Mooniga,» rääkis peremees Sven Sester muheledes.

Ta lisas, et tort on spetsiaalselt lemmikutele mõeldud ja polnud kallis. «20 euro eest lemmikule puhast rõõmu!"

«See oli teadlik otsus, et peres oleks kaks koera ning me ei ole seda hetkegi kahetsenud. Koerad naudivad iga päev üksteise seltskonda ning jooksevad koduaias maha lugematu arvu kilomeetreid. Samas tuleb nentida, et koerad on erineva iseloomu ja isegi kehaehitusega,» tutvustas Sester Elu24le pere lemmikuid.

Sünnipäevalaps Kukil on käpad poolteist korda suuremad kui Moonil ning ka turjakõrgus on mõned sentimeetrid kõrgem. Ka liikumine on koertel täiesti erinev.

Kui Moon on nagu kevadine lilleke, kes hõljub sinu poole ja tundub, nagu samal ajal häbeneks ta kedagi või midagi, siis Kuki liigub peremehe sõnul nagu tank. Rind uhkelt eest ja peab igas olukorras olema kesksel kohal.

Sven Sesteri pere lemmikud Kuki ja Mooni.
Sven Sesteri pere lemmikud Kuki ja Mooni. Foto: Erakogu

«No öelge üks koer, kellele ei meeldiks, kui teda sügatakse. Nii ka meie omadega. Samas on käitumine jällegi täiesti erinev. Kui Mooni jääb sügamise ajaks jalgadele, siis Kuki viskab ennast sekundiga selili. Ja sellises asendis, käpad taeva poole võib ta olla nii kaua, kui kes iganes viitsib temaga tegeleda,» on peremees lemmikloomadest rääkides elevil.

Kokkuvõttes on mõlemad koerad oma olemuselt nagu ühed suured rõõmupallid ja sobivad ilusti lastega peredele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles