RIKKAD JA ILUSAD ⟩ Kui palju teenivad Instagramiga Venemaa kuumimad staarid?

Elu24
Copy
Lazarev ja Borodina.
Lazarev ja Borodina. Foto: TASS/Scanpix

Venekeelne meelelahutusportaal Limon kiikas idanaabri suurimate instastaaride taskutesse ja leidis sealt tuhandeid rublasid! Mõnele on see põhitöö, megastaaridele aga taskuraha.

Lääne kõmu-uudiseid lugedes võib tekkida mulje, et kogu Instagrami turundus on koondunud Kardashianide klanni ja mõne üksiku õnneliku kätte. Limoni ülevaade aga kinnitab, et ka paljud Venemaa staarid on võimalusest kümne küünega kinni haaranud.

Paljud lauljad, sportlased ja muud kuulsad küsivad oma miljonitele jälgijatele suunatud promopostituse eest tuhandeid eurosid. Kui aga meenutame, et üks euro on täna väärt 90 rubla, kasvavad summad sõna otseses mõttes üle pea!

Ksenia Borodina

Ülimalt tuntud Vene telenäol on Instagramis palju jälgijaid – tervelt 17 miljonit! Kuigi enamasti võivad nad näha pilte perest, lastest või Kseniast endast, teeb võimsa haardega instastaar aeg-ajalt ka reklaampostitusi.

Ksenia annab jälgijatele erinevaid ostu-, vaatamis- ja külastamissoovitusi. Selleks, et oma toode miljonite silmapaaride ette viia, peab Ksenia mänedžeri teatel maksma ligi 8900 eurot ehk 800 000 rubla. Lihtne story-postituste sari maksab aga 5000 eurot.

Aiza Anohhina

Populaarse vene räppari Aleksei Dolmatovi ekskaasa Aiza on ka ise laulja ja kogunud suure hulga fänne. Aiza moeteemalises Instagramis jälgib teda üle 3,5 miljoni inimese. Tšetšeenias üles kasvanud staar küsib iga reklaampostituse eest 2700 eurot ehk 250 000 rubla.

Ksenia Sobtšak

Skandaalne ja nimekas ajakirjanik on kogunud tuntust nii presidendiks kandideerimisega kui striptiisiga tuttavate pulmas. Putini jaoks üks ebamugavamaid meediategelasi on mitmekülgsete etteastetega kogunud Instagramis üle 8 miljoni fänni. Kui temalt promo tellida, peab soovija ühe postituse eest maksma krõbedad 8300 eurot ehk 750 000 rubla. Mõnesekundiline story maksab aga ligi 3900 eurot.

Dina Sajeva

Tadžiki päritolu Dina on üks Venemaa suurimaid blogijaid. Naisel on TikTokis üle 20 miljoni jälgija ja Instagramis enam kui 7 miljonit. Kuigi viimane on praegu inaktiveeritud, küsis Dina seal reklaampostituste eest 1 000 000 rubla ehk 11 000 eurot.

Ka story-postitus maksis üle 6000 euro. Ta jäi varem silma ka rahvusvaheliste suurfirmade promomisega – Coca-Cola, Dolce & Gabbana ja Dior –, kuid pole teada, millal ta Instagrami tagasi tuleb.

Sergei Lazarev

Vene muusikamaailma üks suurimaid staare ei jäta oma tohutut kuulsust kasutamata. Põhiteenistus tuleb Lazarevil loomulikult kontserdituuridest ja muusikast. Forbesi teatel on tema teenistus umbes 1 700 000 eurot.

Samas teenib ta «taskuraha» ka tänu Instagrami 4,6 miljonile jälgijale. Euromuusik küsib sellise hubase teepildi eest näiteks üle 6000 euro ehk 550 000 rubla. Story maksab aga 2600 eurot.

Olga Buzova

Telenägu on meedias teinud täieliku tähelennu ja tegutseb nii laulja, näitlejanna, ärinaise kui ka kirjanikuna. Instagramis on Olga kuulsus toonud talle meeletud 23 000 000 jälgijat. Seda arvestades on telenägu aga reklaami müümisel pigem tagasihoidlik ja ostjat vaeseks ei tee. Tema postitus maksab 3800 eurot ehk 350 000 rubla. Story eest peab maksma aga 2800 eurot.

Loe algsest artiklist ka teiste Vene suuremate staaride sotsiaalmeedia hindade kohta!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles