Kustutab minevikku: vabaka mässaja muutis oma nime ja tuli R-Kioskist töölt ära! (1)

, reporter/toimetaja
Copy
Daniel Rüütmann sel nädalal Eva Esse telesaates.
Daniel Rüütmann sel nädalal Eva Esse telesaates. Foto: Remo Tõnismäe / Postimees

Koroonamässajana tuntuks saanud endine keskerakondlane Tanel Gabtšenko tegi oma minevikus kosmeetilise puhastuse. 32-aastane põhiharidusega aktivist muutis nime ja jättis tööandjaga jumalaga.

Oma uut nime, mis on Daniel Rüütmann, esitles mees teisipäevases Eeva Esse telesaates «ESSE». «Ma loobusin oma vanast kestast ja võtsin endale ema neiupõlve nime! Heidy Tamme ütles mulle juba ammu, et saagu sinust Daniel ja nii saigi!»

Toompeal ja Vabaduse väljakul toimunud meeleavaldustel silma paistnud Rüütmann jaoks on nüüd ka minevik Keskerakonda kuulumine, aga see pole veel kõik.

Daniel Rüütmann meeleavaldus «Seisame Eesti vabaks».
Daniel Rüütmann meeleavaldus «Seisame Eesti vabaks». Foto: MIHKEL MARIPUU/POSTIMEES/SCANPIX BALTICS

Rüütmann töötas R-Kioskis, kus tal tekkisid probleemid maski kandmisega. 

Koroonaeitajast aktivist rääkis Elu24le, et kuigi ta koroonat ei pelga ja on eiranud kõiki piiranguid, siis tööl kandis ta ilusti kolm päeva järjest maski ja väidetavalt jäi selle tagajärjel ka haigeks jäi. «Ise olin loll, et maski kandsin!»

Küsimuse peale, kas ta lasti R-Kioskist lahti, vuristab mees pika jutu:  «Mind survestati, hoiatati, olin sunnitud seda lappi ette panema kuni jäin sellest haigeks ja kirjutasin lahkumisavalduse!»

R-Kioski personalijuht Piret Aess jääb kommentaaridega tagasihoidlikuks. «Danieliga läksid me teed lahku sõbralikult,» kinnitab ta, aga ei täpsusta, kas tegemist oli vallandamise või omal soovil lahkumisega.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles