VAATA ⟩ Tommy Cash avaldas tipptasemel muusikavideo

MUSA portaal
Copy
Tommy Cash uues muusikavideos
Tommy Cash uues muusikavideos Foto: Pressifoto

Muusikavideo valmis loole «Racked», mis on pärit aprilli alguses ilmunud albumilt «Moneysutra». Ühtlasi kuulutab muusik välja 2022. aasta maailmaturnee.

Muusikavideo on üles filmitud erinevates lokatsioonides Baltikumis ja see viib meid tagasi keskkaega. Video on lavastanud Anna Himma. Loodud visuaalid on Tommyle omaselt avangardsed ning mängivad keskaegse mütoloogia, religiooni ja esoteerika teemadel.

«Selle video loomise teekond on olnud pikk. Õige kontseptsiooni leidmine on võtnud enam kui aasta ning selle käigus on laual olnud lausa 3-4 erinevat versiooni. Kuid alati seisis midagi tee peal ees kuni ühel ilusal päeval jõudsime mõtteni keskaegsest lähenemisest. See oli kõikidest nendest mõtetest keerukaim teostada, kuid Anna töötas selle ideega talle omase stiilitunde ning professionaalsusega,» kirjeldab laulja. 

Muusik teavitab ka suurest maailmatuurist järgmisel aastal. Turnee algab San Fransiscost tuleva aasta veebruaris ning kestab ligi kolm kuud ning väisatakse USA-d, Euroopat, Skandinaaviat ja Venemaad. Kontserti Eestis on oodata kevadel 2022

Fännid on tormilise tagasisidega uue video heaks kiitnud:

 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles