Silvia Ilves ei mõista Maxima firmasisest reisiloosi: absurdne, et vaktsineerimise eest hakatakse premeerima (3)

Heidi Ruul
, Reporter-toimetaja
Copy
Silvia Ilves ei mõista, miks peab vaktsineeritud inimesi premeerima.
Silvia Ilves ei mõista, miks peab vaktsineeritud inimesi premeerima. Foto: Shutterstock/ Elmo Riig/ Taavi Luhamaa

«Lugedes, kuidas Maxima oma vaktsineeritud töötajate vahel teeb loosi lõunamaareisile... Saatan pakkus kolme tilga vere eest igasugu hüvesid,» ütleb tšellist Silvia Ilves. Maxima tegevjuht Edvinas Volkas tunnistab, et nad on tõepoolest korraldanud asutusesisese loosi, mille auhinnaks on kümme reisi Egiptusesse. «Lisamotivatsioon on hästi vastu võetud,» kinnitab mees.

Silvia Ilves tunnistas mõned päevad tagasi sotsiaalmeedias, et Maxima ettevõtmine võtab ta sõnatuks. «Millist piitsa siis need isikud saama hakkavad, kes valivad end mitte vaktsineerida? Ja millist präänikut siis pakutakse vaktsineeritud isikutele? Hakkame vaktsineerimise eest hüvesid jagama, kui muidu süstitud ei saa? Milleks kommionu mängida?» küsis naine avalikus postituses.

Ilvese sõnul kuulis ta Maxima kampaaniast tuttava kaudu. «Ma ei saa aru, muudkui vaktsineerime, aga numbrid ikka alla ei lähe! See on nii keeruline ja raske teema, et ei teagi, mida uskuda ja mida mitte,» selgitab tšellist. «See on absurdne, et vaktsineerimise eest hakatakse premeerima – seda pole varem tehtud,» lisab ta.

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles