HEA UUDIS! ⟩ SUME festival tuleb sel suvel veelgi suuremalt

MUSA portaal
Copy
SUME festival
SUME festival Foto: Pressifoto

Eelmisel aastal edasi lükatud SUME Festival muutub kahepäevaseks ja esinejate nimekiri täienes.

SUME Festivali pealaval astuvad kahe päeva jooksul üles Trad.Attack!NOËP, Ewert and The Two Dragons, nublu, Liis Lemsalu, Gram-Of-Fun, Rita Ray ja ANETT.
 
Koguperefestivali teist lava kureerib TIKS plaadifirma ja peosari. TIKS Music Garden laval esinevad plaadifirma ja peosarja artistid ja sõbrad: YASMYN, Maris Pihlap, Rahel, EiK, jonas.f.k ja Jon Hazel. Plaadimängijate taga astuvad üles Liisi Voolaid, Joshua Stephenz, Peeter Ehala ja Sander Mölder.

Aastane puhver andis korraldjatele võimaluse festivali programmi täiendada. «Muutsime algselt ühele päevale planeeritud festivali kahepäevaseks, et tagada külastajatele ja artistidele turvaline ja meeldiv festivalielamus,» kommenteerib festivali pressiesindaja Liisa Lahtmets programmi täiendust. «Tallinnas on hetkel puudu kogu perele suunatud linnafestival ning meil on hea meel, et SUME Festival seda tühimikku täidab. Kaasame programmi Noblessneri sadamalinnakut laiemalt, et tegevust jätkuks nii festivali alal sees kui väljas».

 
Kõik 2020. aastal ostetud SUME Festivali ühe päeva piletid kehtivad automaatselt kahel päeval SUME Festival 2021 festivalipassidena.

 
 
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles