Aneti debüütalbumi esitlus lükkub augustisse ja toimub välikontserdina Keila-Joal

MUSA portaal
Copy
Anetti kontsert Eesti Muusika Lives.
Anetti kontsert Eesti Muusika Lives. Foto: Eero Vabamägi

14. mail Alexela kontserdimajas toimuma pidanud Aneti debüütalbumi esitluskontsert lükkub 1. augustile ning leiab aset Keila-Joa lossipargis välikontserdina.

 

«Kuna Covid-19 põhjustatud olukord on endiselt ettearvamatu ja siseruumis kontserdi korraldamise võimalikkus ebaselge, võtsime vastu otsuse Alexela kontserdimajas toimuma pidanud kontsert edasi lükata,» kommenteerib artist.

Kõik ostetud piletid kehtivad uuel suvisel kontserdil. Kuna kontsert toimub väljas, on seal vaid seisukohad, kuid soovi korral saavad külalised kaasa võtta enda piknikuteki, mille peal istudes muusikat nautida. Kallima pileti ostnud külastajatele kompenseeritakse väljaminek kohapeal üllatusega. Soetatud pileteid on võimalik tagastada kuni 23. maini.

Anett sai 2021. aasta Eesti muusikaauhindade jagamisel aasta naisartisti ja aasta popartisti tiitli ning on uude albumisse kogunud nii suurlinna energia kui ka looduses peituva hingerahu. «Morning After» on isikliku mõtestatusega album, milles kumavad hingestatud ja ausad sõnumid läbi Aneti signatuuriks saanud viskimesiselt maheda tämbri ja modernse R&B/souli helimaailma.

See on Aneti karjääri seni suurim kontsert, kus tuleb esitusele uue albumi muusika ning ka varasem looming, eriseadetes. Kontserdi teeb eriliseks laiendatud koosseis ja erikülalised. «Mõte sellest, et saame esitleda suurejooneliselt minu debüütalbumit, on olnud õhus juba eelmise aasta detsembrist. Nüüd on rõõm teatada, et lõpuks ometi saame kohtuda ja lasta muusikal kõlada, ennast kanda ja veeta koos üks eriline õhtu,» ütleb Anett.

 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles