Ema röövis lapse ja kadus: kas kaheksa aasta eest jäljetult haihtunud Matilda võib olla Eestis?

Heidi Ruul
, Reporter-toimetaja
Copy

Kaheksa aastat tagasi 5. mail jäi teadmata kadunuks kuueaastane Matilda Mary Michelle, kes koos oma ema Elena Blomgreniga Stockholmist Tallinnasse suundus. Tänaseks peaks Matilda olema juba 14-aastane ning last otsivad lähedased usuvad, et ta võib olla kas Eestis või Venemaal.

Vaata artiklist pilte kadunud tüdrukust ja ta endaga kaasa võtnud emast.

Tüdruku isa, rootslane Magnus Blomgren kasutas kohe tütre otsimiseks ka sotsiaalmeedia abi. Mees tegi Facebooki südantlõhestava postituse, kus palus kõigil, kes lapsest midagi teavad, sellest kohe märku anda. «Armsad inimesed, palun jagage! Kui teil on röövitud lapse kohta infot, palun pöörduge Eesti politsei poole! Pildil on mu tütar Matilda, kes saab septembris seitsmeaastaseks. Ta peaks praegu koolis esimest klassi alustama. Matilda elas minuga Stockholmis. Ta ema Elenal oli õigus temaga koos olla kindlatel päevadel,» kirjutas Magnus Blomgren 2013. aasta suvel.

Loe lähemalt, kuidas tüdruk kadunuks jäi ning kuidas ja milliste sõnumitega otsib isa tütart Facebooki kaudu taga, lootes, et kohe 15-aastaseks saav tütar leiab ise võimaluse ja soovi endast märku anda.

Lisatud politsei kommentaar.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles