PILDID ⟩ Vaatame, kuidas tuntud eestlased emadepäeva tähistasid!

Elu24
Copy
Kristel Aastaldi emaga, Keit Triisa tütrega ja Robert Linna ema Reet Linnaga.
Kristel Aastaldi emaga, Keit Triisa tütrega ja Robert Linna ema Reet Linnaga. Foto: Kuvatõmmised Instagramist

Vaatame, milliseid südamlikke sõnu ja armsaid pilte tuntud eestlased emadepäeva puhul sotsiaalmeedias jagasid!

«Emmearmastus on see kõige parem armastus. ♥️  Ilusat emadepäeva kõikidele imelistele emmedele!» kirjutas laulja Kristel Aaslaid Instagramis. Koos südamlike sõnadega jagas Kristel ka armsat pilti enda lapsepõlvest.

Kulturist Ott Kiivikas jagas samuti pilti lapsepõlvest.

«Kallis ema! ❤ Ilusat emadepäeva ja suured tänud kõikide õpetuste eest, mida oled meile eluteele kaasa andnud.?  Rõõmsaid edasisi aastaid laste, lastelaste ja lastelaste seltsis! ?  Ühtlasi minu õnnesoovid kõikidele emadele!» soovis Ott.

Laulja ja saatejuht Kethi Uibomägi: «Mu emme on mu lemmikinimene❤️❤️❤️  Imeilus, hooliv, naljakas, lõbus, tark, haritud, tähelepanelik ja superlahe kuju!!! Head emadepäeva!!!»

«Täna oleme kõik veits memmekad... Head emadepäeva kõigile!» kirjutas Reet Linna muusikust poeg Robert Linna ja jagas kahte vahvat pilti nende pere fotoalbumist.

Sisekujundaja Liis Taras, kellel on Instagramis ligi 7000 fänni, jagas südamlikku lugu sellest, milline oli tema emadepäeva hommik:

«Emadepäeva hommik, millele on eelnenud meie tavapärane öö koos mitmete väikeste inimeste virgumiste ja pusserdamistega. Lõpuks, kui meid on suures voodis neli, mina loobun ja kolin elutuppa diivanile. Seal on alati magus ja rahulik uni. Kuniks kella 7 ajal kostub tagatoast: «Emme, emme, emmet tahaaan,» ja Madis komberdab unisena sealt välja ning ütleb: «Mine maga ise seal.»»

«Lähen, uinun, kuni tunni pärast kuulen, kuidas Kaku lõrisedes läbi nina tõmbab. Jess, nohu. Lasteaiavaba nädal. Korraks tekib stress, kuidas eelseisev nädal koduste lastega üle elada. Tõmban teki lõuani ja keskendun vastamisele küsimustele stiilis «Kas hea nõid on ka olemas? Mis sa teed, kui ta mu ära viib? Mida teeb hea nõid kurjale? Näita, kuidas!». Kõrval ärkab Ella, kelle esimene lause on: «Täna on emadepäev!» ning kaob toast. Naaseb lillesülemi ja naeratava Madisega. Järgneb skandaal. Lukas on nördinud, et tema emmele midagi anda ei saanud. Madis kutsub ta endaga kaasa ning Lukas naaseb pokaali Mimosaga. Edasi kaetakse laud, kakeldakse saiakeste ning rääkimisõiguse pärast.»

«Täiuslik hommik.»

«Tervitan kõiki unikaalseid emasid, kes kasvatavad hoole ja armastusega oma unikaalseid väikeseid isiksusi. SELLEST piisab.»

Teleprodutsent Triin Luhats jagas Instagramis pilti endast ja oma kahest tütrest: «Armastan. Tänulik. Õnnelik.»

«Head emadepäeva meile kõigile!» kirjutas Anu Saagim.

Kolme lapse ema ja laulja Keit Triisa jagas samuti nunnut pilti. «Täna on meie päev, imelised emad! Me oleme superkangelased! Ja mitte ainult täna vaid iga jumala päev...» kirjutas ta. 

Ka laulja Grete Paia kirjutas emadepäeva puhul Instagrami pikema postituse. «Emalõvi oma kutsikaga,» alustas laulja.

«Emalõvi on kindlasti üks õigemaid sõnu kirjeldamaks mu emmet – julge, sihikindel, parajalt karm ja väga kriitiline, tark, töökas, stiilne, ilus, kahe jalaga maa peal, iseseisev, ent samas ülimalt empaatiline ja hooliv ning omasid hoidev ja kaitsev (+eks ta on ju Lõvi tähtkujus sündinud ka).»

«Aitäh, et oled mu jaoks alati olemas. Aitäh, et võin Sinu peale alati loota. Aitäh, et oled olnud mu kõige suurem ja karmim kriitik. Aitäh, et Sa pole iial olnud mingi «ninnu-nännu» ema, kes oma last alati, sõltumata olukorrast, ainiti õigustab ja takka kiidab, vaid oled olnud aus ja õiglane,» tänas Grete oma ema.

«Oled mulle suurimaks eeskujuks ning aitäh, et lisaks emale saan Sind ka oma parimaks sõbrannaks kutsuda!»

«Imeilusat emadepäeva, kallid emad, vanaemad ja vanavanaemad!»

«Minu emadepäeva kangelannad – üks tänane ja teine tulevane,» soovis saatejuht ja kirjanik Mihkel Raud.

Laulja Merlyn Uusküla sai emadepäevaks kimbu tulpe: «Meie lõbus emadepäeva hommik! ?Aitäh, et valisid mind enda emmeks Ralf Hubert!»

Tennisist Anett Kontaveit jagas emadepäeva sooviga Instagramis ka pilti, kus ta on koos oma ema ja vanaemaga.

«Imelist emadepäeva minu kallile emmele ja ka kõikidele teistele vapustavatele emmedele, kes mind siin instagramis jälgivad!» soovis laulja Liis Lemsalu. «Ma loodan, et te olete tänasel päeval ümbritsetud armastusega! (Ja kas ma olen oma emmega ühte nägu?)» küsis ta oma postituse lõpus.

Kuigi laulja jagas esimese pildina lillekimpu, lisas Liis oma Instagrami postitusele ka kaks fotot, kus ta on koos oma emaga.

Laulja Dagmar Oja jagas pilti koos oma tütrega ning näitas ka, millised armsad kingitused ta emadepäevaks sai. 

Oma esimest emadepäeva tähistav telenägu Heelia Sillamaa jagas enda tundeid Instagrami-lugudes. «Oeh, mu süda läks täna vist armastuses lõhki, kui ma nägin kaarti ja lille käest hoidvat Pauli,» kirjeldas Heelia ja soovis kõigile emadele head emadepäeva: «Te olete imelised!»

Heelia Sillamaa emadepäeva emotsioonid.
Heelia Sillamaa emadepäeva emotsioonid. Foto: Kuvatõmmis Instagramist

Räppar Beebilõust ehk Andrus Elbing edastas emadepäeva soovid vahva perepildiga: «Kes ütles et see lapsekasvatamine on lust ja lillepidu, aga vaata, Ema särab! Ilusat emadepäeva!»

Perepildi postitas tähtsal päeval ka näitleja Saara Pius.

Laulja Tanja Mihhailova-Saar soovis kõigile musiderohket päeva.

Muusik Artjom Savitski jagas Instagramis pilti oma lapsepõlvest.

Peaminister Kaja Kallas jagas pilti säravast lillekimbust ja kirjutas kõigile emadele pikema pühenduse: «Täna tähistame emadepäeva. Soovin kõigile emadele täna ja kõigil teistel päevadel aastas palju ilusat ning et teil oleks oma lastest ohtralt rõõmu!

Samaaegselt tähistatakse täna kõikjal Euroopa Liidus ka Euroopa päeva.

Mingis mõttes on see sümboolne kokkusattumus – nii emadepäev kui ka Euroopa päev panevad omal erineval moel järgi mõtlema heale, mis meie eludes on täna, ning heale, mis meil ja järgmistel põlvkondadel võiks olla tulevikus.

Ilusat emadepäeva! Ja mõteterohket Euroopa päeva!»

Juutuuber Hensugusta ehk Henri Karpov jagas aga humoorikat pildiseeriat: «Teeme emadepäevaks ilusa pildi!»

Eesti instastaar ja juutuuber Enni Britta Esna jättis oma sotsiaalmeediasse emale emadepäevaks järgmised sõnad: «Aitäh, et mind siia ilma tõid ja minu jaoks alati olemas oled. Oled vorminud minust iseseisva ja targa naise ning loodan olla kunagi sama tark kui sina! Armastan sind nii-nii väga.» Enni Britta ja tema ema pildid pärinevad aastast 2019.

Telenägu Keili Sükijainen jagas emadepäeva puhul pilti oma ema Annelyga. «Head emadepäeva, kallis emmekas. Ma olin ikka korraliku õnnega koos, et sinu lapseks sündisin,» kirjutab Keili postituse pealkirjas. 

«Tõeline power-naine, kes näeb iga päev vaeva, et Eesti teadus paistaks maailmas silma ning on samal ajal kolm kõige tublimat tüdrukut üles kasvatanud. Rääkimata sinu seiklusjanust, mis paneb üleöö kahekesi Amsterdami sõitma või viib tõelise hedonismi radadele palmi alla. Aitäh, et oled õpetanud mulle, kuidas elus on kõik võimalik; tuleb vaid naeratus näole panna ja tegudele asuda.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles