Uku Suviste oma euroloole saadud tagasisidest: olen kuulnud, et see on täielik s**t

Elu24
Copy
Uku Suviste  «Hommik Anuga» saates.
Uku Suviste «Hommik Anuga» saates. Foto: Kuvatõmmis ETV saatest

Tänavusel Eurovisioonil esindab Eestit Uku Suviste looga «The Lucky One». Peagi Hollandisse Rotterdami sõitev laulja rääkis «Hommik Anuga» stuudios põgusalt sellest, millist tagasisidet on ta oma euroloole saanud.

Laulja Uku Suviste astub tänavusel Eurovisioonil võistlustulle teises poolfinaalis 20. mail ja on esinemisjärjekorras teine. Suviste esitab lugu «The Lucky One», millele kihlveokontorid praegu poolfinaalist edasipääsu ei ennusta.

«Hommik Anuga» saates esitles Suviste oma euroloo uusversiooni, mis on võistlusloost veidi erinev. «Sellises versioonis see eurolaval ei kõla. See on poolakustiline variant, mis ma tegin,» kirjeldas Suviste ja lisas: «Ikka on tore teha loost mõni teine versioon.»

Saatejuht Anu Välba küsis seepeale, kas see versioon tundub kuidagi parem kui see, millega ta võistlusele läheb. Suviste tunnistas, et tundub tõesti. «Muidugi. Alati versioon, mis ma teen hiljem, tundub parem,» tõdes laulja.

Intervjuus räägiti ka tagasisidest, mida Suviste on oma euroloole saanud. «Tänapäeval on tänu sotsiaalmeediale ja Youtube'ile Eurovisioonist saanud selline üritus, kus hästi palju kommenteeritakse, tehakse arvustusi.» Suviste tunnistas, et mõned neist on loomulikult talle silma jäänud.

«Mida ma kuulnud olen? Olen kuulnud, et see on maailma parim lugu ja siis ma olen kuulnud, et see on täielik s**t. Kõike. Sealt kuuleb kõike ja neid arvamusi on selliseid alati.» Laulja sõnul on tore, kui lugu leiab oma teatud kuulajaskonna, sest see on loo eesmärk: «Iga lugu ei saa kõigile meeldida.»

Uku Suviste tunnistas «Hommik Anuga» saates, et mõned tema euroloo kohta tehtud arvustused on talle silma jäänud.
Uku Suviste tunnistas «Hommik Anuga» saates, et mõned tema euroloo kohta tehtud arvustused on talle silma jäänud. Foto: Kuvatõmmis ETV saatest

Välba tõi veidi tagasihoidlikult jutuks ka kihlveokontorite ennustused, mis paigutavad Eesti euroloo hetkel 39 loo seas 37. kohale.

«No parim positsioon, kust üles minna,» muigas Suviste ja tõdes, et see kõik teda väga ei häiri. «See, mis saab laval ära teha, on väga suur osa sellest. Sest üks osa on need inimesed, kes aktiivselt sotsiaalmeedias arvamusi avaldavad, kihlveokontorid on aga teine osa. Kolmas suur osa on aga need, kes lugu esimest korda kuulevad ja lõpuks kõne teevad, mis tulemusi puudutab. Need võivad tulla väga erinevad,» nentis Suviste, kelle sõnul on tähtis just see, mida vaataja poolfinaali õhtul kuuleb ja näeb.

Laulja tunnistas, et ta on arvestanud sellega, kui tal lauluvõistlusel väga hästi ei lähe. «Ma olen seda läbi elanud erinevatel võistlusel, ka Eesti Laulul. [...] Kui ma jään ka viimaseks Eurovisioonil, siis see on väike samm kuskile edasi,» ütles ta kindlalt.

Suviste euroloo poolakustilist versiooni kuuled SIIN:

Eurovisiooni ettevalmistused Rotterdamis on kestnud juba mõnda aega ja mai alguseks sai valmis ka eurolava. Tänavusel Eurovisioonil on koroonaviiruse pandeemia tõttu piiratud külastajate arvu, mis tähendab, et kohapeal saab lauluvõistlusele kaasa elada vaid 3500 fänni. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles