NALJAKAS JUHTUM ⟩ Tartus kutsuti lärmavatele peolistele politsei: üllatuseks oli tegu hoopiski hüppava kassiga (1)

Elu24
Copy
Tartus lärmavatele naabritele politsei kutsunu pidi üllatuma: kära ja müra põhjustas hoopiski kass. Pilt on illustreeriv.
Tartus lärmavatele naabritele politsei kutsunu pidi üllatuma: kära ja müra põhjustas hoopiski kass. Pilt on illustreeriv. Foto: Dimitri Kotjuh/Shutterstock/Elu24 kollaaž

Heade mõtete linnas juhtub vahel ikka, et mõni pidu läheb üle käte. Kui üks häiritud kodanik lärmavatele naabritele öösel politsei kutsus, ei osanud ta ilmselt arvatagi, mis tegelikult suure kära põhjuseks on. 

Politsei- ja piirivalveameti Twitteri kontol kirjutatakse, et ööl vastu reedet tuli politseile Tartus teade, et ühes kodus on inimene naabrite käitumisest väga häiritud. Naabrid lärmavad, kolistavad ja trambivad nii, et politsei poole pöörduja ei saa magada. 

Kui politseinikud asja kontrollima läksid, tuli välja naljakas reaalsus: pidutsevate ja trampivate naabrite asemel oli lärmajaks hoopiski suuremat sorti kass, kes oma hüppamisega teist naabrit häiris. Politsei vestles naabritega ning selgitas olukorda. PPA säutsule on aga juba üks terane kasutaja vastanud, et tegelikult oleks pidanud vestluse maha pidama kassi endaga. 

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles