MILLINE VEDAMINE ⟩ Merylin Naule naeratas lotoõnn täpselt nii, nagu räägivad vanarahva rahaended

Elu24
Copy
Merylin Nau
Merylin Nau Foto: Kuvatõmmis Instagramist

«Rannamaja» staar ja onlyfansitar Merylin Nau seikleb Ameerika Ühendriikides, kust jagab ka hiljuti toimunud vahejuhtumit, misjärel naeratas talle lotoõnn. Kui muidu kuuleb selliseid asju vaid vanarahva jutustustest, siis paistab, et asjal on ka päriselt tõepõhi all. 

Tõsielustaar Merylin Nau naudib elu päikeselises Miamis ja jagab rõõmusõnumit. «Mäletate kui kirjutasin story's (Instagrami loos – toim), et lind tegi häda mu jala peale? Well... Eile võitsin lotoga 500 $ ?????» teatab telenägu Instagramis. «Lähen linde otsima,» viskab kommentaariumis nalja Helery Tõkke, tuntud ka kui Raja Teele, kes samuti taolisele vedamisele loodab.

Lisaks sellele, et Naule naeratas rahaõnn, loodab ta ka koostööle maailmakuulsa moefirmaga Guess. «Palun palgake mind ühe oma modellina järgmises Guessi kampaanias. Ma arvan, et ma oleksin ideaalne reklaamnägu teie brändile. Ma olen väga täpne, professionaalne ja väärtustan teiste inimeste aega. Samuti on minuga kerge töötada,» pöördub Nau moebrändi poole ja jagab fotot, millel kannab vaid Guessi riideid.

Vaata fotot allpool!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles