Marilyn Kerro avaldas, mis võis juhtuda Saaremaal kadunud Tambetiga (3)

Heidi Ruul
, Reporter-toimetaja
Copy
Foto: Kuvatõmmis videost/ katrinalert.org

Laupäeval, 16. oktoobril 2004 jäi Saaremaal Kihelkonna külje all Papisaares kadunuks üheksa-aastane Tambet. Selgeltnägija Marilyn Kerro vaatas kaartide abil, mis poisiga tol ajal toimus ning kus ta praegu olla võiks.

«Kui tema pildi ette võtan, siis mulle tundub ta poisina, kes armastas hästi palju ringi käia. Väga palju üksinda. Mulle lõi kohe silme ette, et tal oli üks koht, kus talle meeldis mängimas käia. Seal olid suured kivid. Ma ei näe, et ta oleks kuskil kaugel või saare pealt lahkunud,» ütleb selgeltnägija.

Kaardid näitavad Kerro sõnul, et Tambet oli hingeline poiss. «Ta võis olla hästi krutskeid täis, aga tegelikult ta ise võttis ka kõike hästi hinge. Hästi suure fantaasiaga, väga loominguline. Kui ma vaatan ta silmi, siis mul hakkab ausalt öeldes temast isegi natuke kahju – ma ei näe, et ta oleks üldse oma eluga rahul. Ta otsis lähedust, hingesoojust, armastust… Mul on tugev tunne, et ta ei saanud seda nii palju, kui vaja on. Ma kindlasti ei taha süüdistada ema või isa, mõnel lapsel on lihtsalt see armastuse vajadus suurem kui teistel. Sellel poisil oli see väga suur,» kinnitab ta oma Youtube'i kanalil.

«Mõnikord ma saan väga kummalisi märke, ma sain sellise märgi, et seal, kus ta on, on ka mingisugune vana vihmavari. See on koht, kus kunagi nagu käidi, aga praegu enam seal keegi ei käi. Elusana ma teda ei näe,» tunnistab Kerro.

LOE LISAKS: Kuhu kadus üheksa-aastane Saaremaa poiss Tambet?

«Enne oma äraminekut sai ta meesterahva poolt mingid negatiivsed uudised. Mingisugused süüdistavad asjad. Ta oli oma äraminekut planeerinud. Mingisugune mõte tal nagu peas oli.»

Kadunud Saaremaa poiss Tambet aastal 2004
Kadunud Saaremaa poiss Tambet aastal 2004 Foto: Katrinalert.org

«See poiss oli ka nägija, ta tundis rohkem kui tavainimene. Sellest ka tugev intuitiivsus, tugev südamlikkus – võttis kõike hinge. Ta tajus teiste inimeste energiat väga hästi. Kui kellelgi oli paha tuju, tundis ka tema seda hästi tugevalt,» selgitab tuntud selgeltnägija.

«Tahaks kogu aeg öelda, et ema teab (kus ta on – toim). Tugev tunne on, et on paar kohta, kus ta armastas käia või mida ta on maininud. Ema võiks mõelda, mis kohad need olid, kus ta käia armastas,» soovitab Kerro.

Tambet oleks saanud 3. märtsil 21-aastaseks. Kui sa tead midagi Tambeti kadumisest, siis politsei ootab jätkuvalt vihjeid, mis võiksid tema saatuse kohta infot anda.

Ka SA Kadunud otsib Tambetit seniajani. SA Kadunud palub inimesel, kes teab midagi Tambeti kadumise asjaoludest või tema praegusest asukohast, kindlasti võtta ühendust sihtasutusega Kadunud 24/7 infotelefonil 6616 776. Anonüümsus on tagatud.

TAMBETI TUNNUSMÄRGID

Vanus: 9-aastane

Pikkus: 160 cm

Kehaehitus: kõhna

Juuksed: lühikesed tumedad juuksed

Riietus: seljas õhuke hallikas-sinist värvi kilejope,

jalas rohelist värvi dressipüksid ja sinist värvi kummikud,

eriliseks tunnusmärgiks on Tambeti juures tema hüperaktiivsus.

Allikas: katrinalert.org

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles