Mallukas ja uus elukaaslane võtsid aja maha: mulle tundus, et äkki ikka see uus suhe ei ole päris see

Elu24
Copy
Blogija Mallu Mariann Treimann ehk Mallukas.
Blogija Mallu Mariann Treimann ehk Mallukas. Foto: Madis Veltman

Eesti loetuima blogi autor ja kolme lapse ema Mariann Treimann ehk Mallukas leidis endale mõne aja eest Tinderist uue kallima. Juttude järgi oli mees Hendrik Sal-Salleri endise elukaaslase aastatetagune partner. Nüüd tõdeb aga Mariann, et tema ja Gert võtavad aja maha. 

Mariann Treimann selgitas juhtunu tagamaid oma blogis. «Noh… ma võiks öelda, et teate, koroonaaeg ja üks eneseisolatsioon ajab teist taga ja muud sellised vabandused, aga tegelikkus on see, et mulle tundus, et äkki ikka see uus suhe ei ole päris… see,» kirjutab Mariann. 

«Ärge saage valesti aru, mul on väga hea meeste maitse, niikaua kuni asi puudutab hoolivaks inimeseks, heaks isaks ja toredaks kaaslaseks olemist. Aga nagu need viimased kuud mulle näidanud on, siis on nii pagana raske «nii vanas eas» kellegi teise iseloomuga, harjumuste ja käitumismustritega sina peale saada,» tunnistab ta ja tõdeb, et noorena oli see kõik lihtsam. Blogija sõnul tekkis justkui nulliring ja üksteise kiiksude ning eripäradega lihtsalt ei suudetud ära harjuda. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles