Toompea meeleavaldajatega liituv Meelis Lao: ma ei usu, et Maa on lapik, ja ma ei eita ka Covidit

Heidi Ruul
, Reporter-toimetaja
Copy
Meelis Lao astub üles laupäeval toimuval meeleavaldusel.
Meelis Lao astub üles laupäeval toimuval meeleavaldusel. Foto: Raul Mee/ Madis Veltman

Sotsiaalmeediasse on loodud üritus, mis kutsub inimesi tuleval laupäeval ülemaailmselt vabaduse eest meelt avaldama. Üritusel astub üles mitu tuntud nägu, kes on varasemast teada kui kõnekad koroonavastased, kuid nimekirjas seisab ka ärimees Meelis Lao nimi. Mees ise kinnitab, et Maa tema arvates siiski lapik pole ja koroona olemasolu ei tekita temas küsimusi. 

«Eesti rahvas on juba aasta aega olnud uskumatu hirmutamiskampaania ohver. Hirmutatakse kõiki! Nii neid, kes kardavad haigeks jääda, kui ka neid, kes kardavad vaktsiini ning aina karmistuvaid sunnimeetmeid. Seni ühte hoidev Eesti rahvas on lõhenenud kaheks hirmunud ja vastanduvaks leeriks. Sõbrad ning isegi perekonnaliikmed, on omavahel tülli pööranud,» seisab Facebooki ürituse kirjelduses.

«Valitsus ja meedia, selle asemel, et leida arukaid lahendusi, sisendada positiivseid sõnumeid ning rahvast toetada, külvab hirmu aina juurde. Valitsuse otsustel koroonameetmete rakendamiseks puuduvad mõjuanalüüsid, need ei baseeru teadusel ning on arusaamatu, millist kasu on nii kulukate meetmetega loodetud saada.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles