KÜLMAVÄRINAD ⟩ Eesti naise mure: surnud isa aina helistab mulle...

Dagmar Lamp
, Postimehe teemaveebide juhataja
Copy
Foto: Shutterstock

Tänases «Külmavärinate» saates räägime vaimude kutsumisest, taldrikukeerutamisest, pöörlitest ja ka telefonikõnedest, mida justkui ei tohiks eksisteerida.

Üks lugu mitmete hulgast, millest saates räägime, on järgmine. Paranormaalsete nähtuste foorumis kirjutas 2012. aastal naine nimega Piret oma kummalisest ja üsna kurvast murest.

Ta kirjutas, et tema vanemad lahutasid, kui oli aastane. Kuigi Piret kasvas emaga, oli isa alati tema jaoks olemas, hoolitsedes naise eest kõik 30 aastat. Külas käidi viimasel ajal harva, kuid tihedat sidet peeti telefonitsi. Seejuures oli isa ainuke, kelle numbrinäit oli varjatud - nii teadis Piret alati, et helistab just papa.

Siis aga ootamatult kõik muutus - isa suri. 

«Pärast isa surma hakkas minu kodus juhtuma kummalisi asju,» kirjeldab Piret. «Ühel õhtul lastega mängides hakkas mänguasjakastis helisema katkine telefon, millel puudus sim-kaart. Tablool näitas, et helistajaks tundmatu number. Võtsin tol hetkel selle isegi vastu, kõneminutid jooksid, aga ei häält ega raginat. Oli imelik vaikus. Vajutasin telefoni kinni. Nii on see juba olnud loendamatuid kordi ja erinevate mobiiltelefonidega. Alati helistajaks tundmatu number...»

Sellest, mis edasi sai, kuula juba saatest!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles