VIDEO ⟩ Rootsi naiste vutiliigas ülikauge tabamuse teinud väravavaht: lõin lihtsalt täiest jõust

Elu24
Copy
Piteå FC ja Norra naiste jalgpallikoondise väravavaht Guro Pettersen tegi neljapäevases Rootsi liiga mängus skoori.
Piteå FC ja Norra naiste jalgpallikoondise väravavaht Guro Pettersen tegi neljapäevases Rootsi liiga mängus skoori. Foto: SCANPIX

Rootsi naiste jalgpalliliiga neljapäevases kohtumises Linköpings FC ja Piteå IFi vahel löödi uskumatu värav. 

Koduväljakul mänginud Linköpings juhtis kohtumist 4:2, kui Piteå väravavaht Guro Pettersen põmmutas üleaaja viimasel minutil täpselt keskjoonelt imelise värava. 

Petterseni klubikaaslane Cajsa Andersson ootas ilmselt tsenderdust väravaalasse, kuid pommlöök vuhises kenasti üle Anderssoni värava põiklati alla.

Tabamus hämmastas norralannast väravavahti ennastki. Vaata tabamust Aftonbladeti tviidist:

«Ma ei saanud aru, mis juhtus. Pole varem kunagi väravat löönud, seega ei teadnud, kuidas peaksin seda tähistama,» sõnas Pettersen Aftonbladetile.

Pettersen liikus pärast värava löömist kiiresti oma väravasuule tagasi. Ilmselt lootis ta, et Piteål õnnestub veel üks rünnak teha ning mänguseis viigistada. 

29-aastane Pettersen ütles pärast matši, et kavatses enne vabalööki ära kasutada taganttuult ning lüüa lihtsalt täiest jõust värava suunas, äkki saab keegi palli võrku suunata. Kuid juhtus veelgi parem – pall lendas otsejoones väravavõrku.

«Minu naiskonnakaaslane Maja Green nägi eelmisel nädalal und, et teen skoori. Usun, et ta on selgeltnägija,» viskas Pettersen nalja.

Linköpings võitis kohtumise 4:3 ning asub liigas kolmandal kohal, Piteå on 10. positsioonil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles