VAATA ⟩ Ed Sheeraniga veebiduetti laulnud Carlos Ukareda singlile valmis muusikavideo

MUSA portaal
Copy
Carlos Ukareda
Carlos Ukareda Foto: Pressifoto

Lauljal ja laulukirjutajal Carlos Ukaredal valmis loole «Miracle» muusikavideo.

Lugu ise tuli välja juba mõni kuu varem. «Lugu räägib sellest, kuidas kallim saab tunduda igas olukorras imelisena, ka kehvadel aegadel,» rääkis Carlos.

Noore muusiku elus on olnud väikseid imesid teisigi. «Omamoodi ime oli, kui Ed Sheeran valis välja dueti minuga ning jagas seda oma miljonitele fännidele,» ütles Carlos MUSA portaalile. 

«Eelmise aasta lõpus märkas mu ema, et Sheeran tegi sotsiaalmeedias üleskutse, et koos fännidega duetti laulda. Mulle see laul meeldib ja laulsin sisse».

Möödus vaid paar tundi, kui Carlose Instagram oli kirjadest pungil – Ed oli video Eesti ametivennaga enda kontole üles pannud. «Olin ikka šokis küll,» ütles Ukareda elu ühe ägedaima seiga kohta.

«Mu jälgijaskond Instagramis kasvas hoobilt, inimesed üle maailma õnnitlesid ja kirjutasid mulle. Kirju tuleb praegugi, küsitakse mu muusika kohta ja niisama lobiseme.» Ukareda on seni üllatunud, mis mõju oli ühel lühikesel klipil: «Mulle tuli koostööpakkumisi Los Angelese produtsentidelt, aga ka Belgiast ja Suurbritanniast. Lausa kaks plaadilepingu pakkumist tuli Ingismaalt, aga nendest ma loobusin.»

Carlos on Andres Estna ja Jasper Soomeri tehtud muusikavideoga väga rahul ning kiidab peaosatäitjat Anna Aurelia Kangurit: «Ta on kaamera ees nii kaunis, loomulik ja vaba. Pole ka imestada, Anna Aurelia on tuntud näitlejapaari Guido Kanguri ja Pille Lukini tütar, ju on asi geenides,» lisas laulja. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles