Modell Adeline Vaher-Vahter on pidanud korduvalt koerte eest ära jooksma: koeraomanikud, tõstke ninad telefonist!

Joanna Juuse
, Reporter-toimetaja
Copy
Adeline Vaher-Vahter. Elu24 kollaaž.
Adeline Vaher-Vahter. Elu24 kollaaž. Foto: Remo Tõnismäe/Postimees, CHROMORANGE / Johann Erhard via www.imago-images.de/imago images/CHROMORANGE

Saatest «Eesti tippmodell» kuulsaks saanud Adeline Vaher-Vahter armastab käia väljas jooksmas, kuid paraku on ta saanud paaril korral ebameeldiva kogemuse osaliseks, kui tema poole on sööstnud koer. Nüüd, kus ilmad on ilusamad ja inimesed üha enam väljas trenni teevad, vajab see teema aeg-ajalt meeldetuletamist. 

Adeline Vaher-Vahter edastas Instagrami loos palve kõigile koeraomanikele, kes inimeste seas oma koeri jalutavad. «Etteruttavalt, ma väga armastan loomi ja olen mega suur koerainimene, aga viimase pooleteise kuu jooksul olen ma pidanud kaks korda koera eest ära jooksma/hüppama, et mitte hammustada saada,» kirjutab Adeline postituses. 

Modelli sõnul on ta mõlemal korral jooksnud tee teises ääres ja võrdlemisi ettevaatlikult. Ühtlasi tõdeb Adeline, et mõlemad omanikud olid nina telefonis ja ei jälginud ümbrust. «Järsku ei kusagilt on koerad mulle jalgu sööstnud ja olen viimasel minutil jõudnud eest põgeneda,» jätkas ta. Adeline sõnul on tal nüüdseks koertest mööda joostes ka teatav hirm. «Muidugi on koeraomanikud mega ehmunud,» ütleb modell, sest lisaks temale on kohkunud ka nemad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles