TRAAGILINE ⟩ Ferrariga jubeda avarii teinud Läti suunamudija hukkus koos naisega (2)

Elu24
Copy
Artjomsi Ferrari rusud.
Artjomsi Ferrari rusud. Foto: APOLLO.LV/DIEGPUNKTA

Artjom kaotas hinnalise sportauto üle kontrolli väga suurel kiirusel ja sõitis selle vastu puud rusudeks. Mees ise suri kohe, kuid ka naist ei õnnestunud päästa, kirjutab Apollo.lv.

Neljapäeval toimus Riia lähistel Salaspilsis liiklusõnnetus, kus Ferrari 458 juht kaotas auto üle kontrolli ja sõitis teelt välja. Sportauto põrkas vastu puud ning purunes suure kiiruse tõttu mitmeks tükiks. Lahvatas ka tulekahju.

Nii juht kui kaasreisija, 30-aastane mees ja 28-aastane naine, surid kohapeal. Lähedalasuva firma territooriumi valvanud turvamehe sõnul oli kiirus «ebanormaalne». Läti meedias on spekuleeritud, et see võis olla 200 km/h.

Turvamees Anatoli sõnul nägi ta pärast auto hääle kuulmist lähedal metsas plahvatust, millest lahvatas tulekahju. Mehe kolleeg tormas ka sündmuskohale, kus Ferrari oli teest rohkem kui 15 meetri kaugusele metsa paiskunud. Seal nägi ta meest, kas karjus oma sõbra järele.

Kõrvalistujast naine oli nähtaval. «Tüdruk oli leekide sees ja ta tõmbas ta välja,» edastas Anatoli kolleegi emotsioone. «Ta kutsus kohe kiirabi, mis saabuski väga kiiresti ja vaatas neiu üle, kuid nad ei saanud enam midagi teha.»

Kiirusearmastajast staar

Läti meedia väitel olid hukkunud populaarne Läti suunamudija XSOAL ja tema naine. Kodanikunimega Artjoms Lienis oli oma tuntuse ehitanud ülivõimsate ning hinnaliste autode ümber. Instagramis oli tal üle 50 000 jälgija.

Sündmuskohale jõudsid väidetavalt ka hukkunute vanemad. «Seal oli politsei, muidugi kiirustasid kohale ka vanemad,» rääkis üks pealtnägija. «Keegi karjus, et teie poeg tappis mu tütre.»

Varem ehitas Artjoms ka väidetavalt maailma võimsaima Porsche Panamera, mille võimsus oli üle 1000 hobujõu. Sellega tehti kergem avarii eelmisel aastal. Saatuslik Ferrari on aga tükkidena nähtaval mitme pealtnägija piltidel, millele Läti meedial oli ligipääs.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles