VIDEO ⟩ Vabaduse väljaku protestijatele esines ka kurikuulus ärimees Meelis Lao

Elu24
Copy
Meelis Lao meeleavaldusel.
Meelis Lao meeleavaldusel. Foto: Kuvatõmmis

Sel laupäeval oli taas Vabaduse väljakul rahvahulk «politseiriigi» vastu meelt avaldamas. Lisaks tavapärastele kõnelejatele oli kohal ka üks üllatuskülaline.

Ammune ärimees ja praegune suunamudija Meelis Lao oli laupäeval kohal Vabaduse väljakul. Seal pidas ta kogunenud rahvale ka kõne.

«Ühiskonnas tavaliselt 3-5 protsenti selliseid pealehakkajaid, julgeid, avatud silmarigiga inimesi,» võib Laod kuulda klipiss seletamas. «Kes tahaks midagi muuta, isegi neid üritatakse suunata valele teele.»

Video filminud ja sotsiaalmeedias avaldanud Silvia Ilves kinnitas Elu24le, et teda üllatas samuti Lao ilmumine tavapäraste kõnepidajate ridadesse. «Äikesevihmast hoolimata toimus täna Vabaduse platsil võimas kogunemine õigluse, vabaduse seismise eest,» kirjutas tšellist ka sotsiaalmeedias. «Jõudu ning jaksu Eesti rahvale, et saaksime kord taas elamist väärt elu elama hakata!»

Tavaliselt kogunevad mikri taha eestkõnelejad nagu Varro Vooglaid, Emil Rutiku ja teised. Elu24 käis ka kohal ja rääkis kogunenud rahvaga - vaata reportaaži.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles