Mis toimub? Presidendi naabermajast toodi päise päeva ajal välja aluspesus mees (3)

Heidi Ruul
, Reporter-toimetaja
Copy
Politsei viis pühapäeval presidendi naabermajast minema aluspesu väel inimesi.
Politsei viis pühapäeval presidendi naabermajast minema aluspesu väel inimesi. Foto: Lugeja foto

Pühapäeval tegi politsei reidi Nõmmel Trummi tänaval asuvasse eramajja, kust viidi keset päeva välja mitu aluspesus härrasmeest. Toimetusele sündmusest fotod saatnud Kalle (nimi muudetud, toim. teada) sõnul on ta pidevalt kahtlustanud, et selles majas võib tegutseda bordell. Politsei kinnitab, et nii see siiski pole. 

Politsei pressiesindaja sõnul teatati 16. mail veidi enne kella poolt viit õhtul politseile liiklusõnnetusest Akadeemia teel, mille käigus sõiduautot Chrysler juhtinud mees tagurdas otsa parkivale sõidukile Alfa Romeo ning tekitas sellega autole kahjustusi. Chrysleri juht lahkus sündmuskohalt politseid õnnetusest teavitamata.

Sõidukit juhtinud 31-aastane mees ja tema sõiduk tabati Trummi tänaval asuva eramaja hoovist. Politseinikud pidasid mehe kinni ning kohtuistung avarii põhjustanud juhi osas toimub täna. Mees tabati tund aega enne põhjustatud õnnetust autoroolist joobes olekus, ta kõrvaldati sõiduki juhtimiselt ning talle koostati väärteoprotokoll. Juhil puudus ka vastava kategooria juhtimisõigus.

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles