Enne jõule kihlunud popstaar Ariana Grande abiellus!

Elu24
Copy
Ariana Grande 2020. aasta jaanuaris.
Ariana Grande 2020. aasta jaanuaris. Foto: MARIO ANZUONI/Reuters/Scanpix

USA popstaar Ariana Grande abiellus! 27-aastase lauljatari abikaasaks on Dalton Gomez (25), kellega Grande vahetult enne jõule kihlus.

Laulja Ariana Grande pidas möödunud nädalavahetusel tagasihoidlikud pulmad. Väidetavalt toimus pulmapidu Grande Montecito kodus, kuhu oli kutsutud vähem kui 20 külalist, vahendab TMZ. Lauljatari esindaja kinnitas People'ile, et värske abielupaar ja nende perekonnad on väga õnnelikud.

Kõmumeedia väljaande sõnul lauljataril väga ametlikku pulmapidu ei olnudki, tema ja ta abikaasa Dalton Gomez andsid oma vanded n-ö mitteametlikul viisil. Pole täpselt kindel, kas pulmad olidki nõnda planeeritud või oli rõõmus päev pigem spontaanne.

Grande ja Gomez kihlusid vahetult enne jõule ning on koroonaviiruse pandeemia ajal veetnud palju aega koos. Paar hakkas käima 2020. aasta alguses ja tegid oma suhte avalikuks umbes aasta tagasi. Gomez töötab kinnisvaraagendina. Tema Instagrami konto on privaatne ja väga tihti teda Grande sotsiaalmeedias näha ei ole.

See on lauljatari esimene abielu. Vähem kui kolm aastat tagasi oli ta kihlatud koomiku ning näitleja Pete Davidsoniga. Paar oli 2018. aastal põgusalt koos, kihlusid aga sama aasta oktoobris nende suhe purunes.

2018. aasta lõpp oli Grande jaoks üsna raske, kuna septembris suri tema ekskallim, räppar Mac Miller. Grande suhe Milleriga kestis kaks aastat ja lauljatarile mõjus noore räppari surm üsna rängalt, vahendab standard.co.uk.

Grande ekskallimate sekka kuuluvad ka näitleja Graham Philips, tantsija Jordan Viscomi, räppar Big Sean ja tantsija Ricky Alvarez.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles