Reegel loeb: täielikult vaktsineeritud Kadrile kutsuti kliinikus turvamees (6)

Rasmus Rammo
, Elu24 uudistetoimetuse juht
Copy
К женщине вызвали охранника, она отказалась носить маску в офтальмологической клинике на улице Рави.
К женщине вызвали охранника, она отказалась носить маску в офтальмологической клинике на улице Рави. Foto: Elu24 kollaaž/Kristjan Teedema/itk.ee

Endine ajakirjanik Kadri Paas käis täna hommikul Ravi tänaval Ida-Tallinna keskhaigla silmakliinikus, kus temalt nõuti maski kandmist. Täielikult vaktsineeritud Paas sellega nõusse ei jäänud, mistõttu kutsuti naisele turvamees.

Loe artiklist, kuidas kommenteerib juhtunut ITK!

39-aastane Paas läks teisipäeva hommikul Ravi tänava silmakliinikusse arsti vastuvõtule, mille jaoks printis kodus välja vaktsineerimistõendi. «Sain fuajeest vaevalt sisse, kui uksehoidja pistis kriiskama, miks ma maski ei võta,» kirjeldas naine läbielamist oma Facebooki seinal.

Paas näitas vaktsiinitõendi ette, kuid sellest teenindajale ei piisanud. «Teda ei huvita vaktsineerimine, temal on mingi reegel. Ja mina ei tohi seda, teist ja kolmandat,» kirjeldas Paas.

Seejärel olevat endisele ajakirjanikule kutsutud G4Si turvamees, kes nõudis samuti Paasi lahkumist. «Ütlesin poisile, et ta ei tohi mind välja visata. Ma ei vägivallatsenud, purjus ei olnud, kedagi ebatsensuurselt ei sõimanud. Küsisin ainult, miks meditsiiniasutuses seatakse vaktsiinide tõhusus küsimärgi alla. Sest mis muud on vaktsineerimiskuuri lõpetanud inimese terroriseerimine, väljaviskamisega ähvardamine ja näolapi nõudmine,» kirjutas Paas.

Kuidas kommenteerib juhtunut Ida-Tallinna keskhaigla? Miks peavad maski kandma ka inimesed, kes on täielikult vaktsineeritud?

Kommentaarid (6)
Copy
Tagasi üles