OTSE ROTTERDAMIST ⟩ Uku Suviste suure õhtu eel: võiduvõimalustest pole õrna aimugi, isegi ei mõtle sellele (1)

Copy

Uku Suviste kirjeldas Elu24-le, kellele ta ise Eurovisioonil pöialt hoiab ja milline näeb välja elu Rotterdami rangete piirangute režiimis. Samas kui rääkida suhterindel toimuvast, siis järgmist sensatsiooni ta teha ei luba!

Elu24 eurovisioonisaadik, Limoni portaali peatoimetaja Edgar Gergel sai enne otsustavat neljapäevast poolfinaali maha istuda Eesti tänavuse eurolauliku Uku Suvistega. Kuidas elu Rotterdamis käib?

«Piirangud on karmid küll, kuid ma arvan, et tänu seda üritust üldse läbi viia suudetaksegi,» tunnistas Uku. Mehe sõnul nad linna peal kuigi palju ei kola ning ka toidud tuuakse hotelli kohale.

Ajakirjanikud üritavad ikka sotti saada, kel on õnnestunud Suviste süda vallutada. Samuti viskas staarprodutsent Filipp Kirkorov õhku, et Ukul on hea läbisaamine Moldova lauljatari Natalja Gordienkoga.

«Me nägime täna nüüd kolmandat korda,» muheles Uku seda kommenteerides. «Ma arvan, et meil on üksteist toetavad suhted, mis puutub muusikasse.» Suhterindel aga Uku midagi avaldama ei nõustu. «Ei tee järgmist sensatsiooni!» ütles ta kindlalt ära.

Kuidas tunneb laulja end aga poolfinaali eel? «Mul pole õrna aimugi, millised on šansid,» tunnistas Uku otse. «Väga ei mõtle ka sellele!» Mida ütleb Uku endale aga suure momendi eel ja millistele konkurentidele ise pöialt hoiab? Vaata videost!

Vaata ka galeriist, kuidas kulges suur peaproov!

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles